Egede halen okumakta olan arkadaşlar buraya..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ecece90
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Web sitesi
www.youtube.com
@ecece90
:egg61nb:
2009 da öss ye girdikten sonra bende sanırım ege üniversitesine geleceğim. bu güne kadar ege nin sadece çocuk cerrahisine tedavi amaçlı geldim yani ege yi hastane olarak bilirim ben. hastane dışında nasıl bir yerdir neler yapılır anlatın biraz :)

:egg61nb:
2009 da öss ye girdikten sonra bende sanırım ege üniversitesine geleceğim. bu güne kadar ege nin sadece çocuk cerrahisine tedavi amaçlı geldim yani ege yi hastane olarak bilirim ben. hastane dışında nasıl bir yerdir neler yapılır anlatın biraz :)

Ege Ünv'tesi çok güzel bir yerdir gerek kampüsüyle gerek eğitim sistemiyle. fakülte binamız biraz harap durumda olsada ortamın sıcaklığıyla bunlar önemsiz şeyler oluyor;)gelirsen pişman olmazsın;)

ben okulönseci öğr. 2.sınıftayım binamız seneye yenileniyor yani yeni binaya taşınıyoruz.o problemde çözülüyor.bizzat rektörümüzden 10.yı etkinliklerinde söz aldık.kesin gelecek yıl yeni binadayız

:-)))

ben ege üniversitesi okul öncesi bölümünde okuyorum 3. sınıfım başka kimse yokmu ???

aylin ben de burdayım:) ama artık 4 olduk

ya benim adım murat ben seneye öss ye gireceğim burayı düşünüyorum okul nasıl bana bilgi verebilirmisiniz ben izmirliyim memleketimi düşünüyorum

bnde bu sene aranıza katldmmm

Ohh ohh, ne güzel herkes burada...Değerli 4. sınıf arkadaşlarım ben de buradayım Bütün Ege Üniversitesi Eğitim fakülteli arkadaşlarıma başarılar... Zeyneb :)

bende bu üniversiteye gitmeyi çok istiyorum...

ya ben ben egeyi istiyorum hem evimizde izmirde bana koly olur ben şuan karaman anadolu öğretmen lisesinde okuyorum inş bu sne yanınızda olurum

egeye kac puanla gırdınız ?test 1 puanı
cevaplarsanız sevınırım

benı de ekleyın :D

Ben de ege üniversitesine kayıt olmayı düşünüyorum.okul öncesi bölümüyle yapılan çap programları neler.bilgi verebilirseniz sevinirim..teşekkür ederim

ege üniv çok kaliteli olmakla birlikte gerek öğretim üyeleri gerek binalar olsun çok güzel bir okul ..525 otobüsüne binmeniz gerek:DDD ege üniv geldiğinize pişman olmazsınız

iyi ki egeliyim.kesinlikle tercih edilmesi gereken bi üniversite! okul öncesi 2 grubundanım mezun olduğum günleri de görürüm inş;)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri