Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

E-Portfolyo Oryantasyon Eğitimi--Eskişehir

Tepki Skoru
0
Etkinlik Başlığı: ePortfolyo Oryantasyon Eğitimi
Tarih: 17 Ocak 2009 09:00-17:00
Yer: Kongre Merkezi Salon Anadolu
Düzenleyen: Açıköğretim Fakültesi
Türü: Eğitim

Etkinlik Başlığı: ePortfolyo Oryantasyon Eğitimi
Tarih: 18 Ocak 2009 09:00-17:00
Yer: İdari Bilimler Anfileri
Düzenleyen: Açıköğretim Fakültesi
Türü: Eğitim

Tepki Skoru
0
Rica ederim hocam,ben dün katıldım,çok güzeldi,klasör verdiler orda herşey var zaten yazılı olarak da,bilgilendik her ayrıntıyı öğrendik arkadaşımla...sanırım bugünkü iptal edilmiş öyle duydum...

Tepki Skoru
0
Salonun %99 u öğretmen ya da akademik danışmandı,bizde arkadaşımla bir şansımızı deneyelim dedik,(o 3.sınıfta okuyor)girdik ve bi sorun yaşamadık,yalnız her cümlede öğrenciler şunu yapacak siz şunu...ibaresi geçtiğinden bizi de hayli ilgilendiriyordu,öğretmen olmadığımız için teşekkür belgesini alamadık ama olsun:))başka katılan var mıydı??

Tepki Skoru
0
Belki bugünde vardır anadolu nun sitesinde hala mevcut yanlış bilgi vermeyeyim,zaten bugün katılan çoktan gitmesi lazımdı:)09:00 da başlıyor...

Tepki Skoru
0
labrador dün yapılan seminerin öğretmenleri bilgilendirmek için yapıldıgını duydum ,benim bulunduğum ilçeden de kadrolu olarak calısan tüm öğretmenleri cagırmışlar sanırım onlar da tekrar uygulama yapacak 3.ve 4. sınıf öğrencilerine bilgi vericekler...

Tepki Skoru
0
İlk mesajımda Görüldüğü üzere Kimlerin katılacağı belirtilmemiş,öğretmenler için olduğunu bilmiyorduk başta,eportfolyo öğrencileri de çok ilgilendirdiği için bizim içinde böyle bir eğitim verebilirlerdi,bizde zaten şansımızı denemek için gitmiştik,bizle alakasız birşey de değil,tek bir salonda oldu,salon dolmuştu,herkesi çağırdılarsa birçok öğretmenin lgilenmeyip gitmediğini düşünüyorum,önemli olanın ne konumda olduğun değil tatil sabahının dokuzunda karlı havada o salonda olmamız ve ilgilenmemiz,destek vermemiz olduğunu düşünüyorum...

Tepki Skoru
0
evet iyiki gitmişsiniz herkesten önce öğrenmiş oldunuz biz de üzülmüştük kaçırdık diye sonra öğretmenler için oldugunu duyunca rahatladık çünkü bir dahakinden haberimiz olur gideriz diye ..siz daha önce öğrenmiş oldunuz ne güzel neyse bana anlatırsın artık ...

Tepki Skoru
0
ben de katıldım öğretmen olarak,aöf 3. sınıf okul deneyimi dersine daha işlerlik kazandırmak için yapılacak çalışma için öğretmenlere bilgi verildi. eskişehirde 262 öğretmen 81 ildeki aöf 3. sınıf öğrencilerinin etkinliklerini internet üzerinden okuyup-değerlendirecek.
farklı bir uygulama artık aöf öğrencilerinin bir uygulama öğretmenleri bir de akademik danışmanları olacak ( bize akademik danışmanlık anlatıldı..)

Tepki Skoru
0
evet gitmemiz iyi oldu gerçekten:)
tamam anlatırım btl.o.o.ö...
p3753 evet akademik danışmanlık anlatıldı doğru,bu ilk defa uygulanacağı için genel olarak eportfoloy sistemini anlattılar...farklı evet ama güzel objektiflik açısından tek uygulama öğretmenin tekelinde olmayacak notlar,sistemin yararlı olacağını düşünüyorum...
öğrenciler için yapılacak mıymış?...
anadolu sitesinde not düşselerdi akademik danışmanlar ya da öğretmenler için diye,ilk mesaja bakarsanız herkese açık gibi gözüküyor...

Tepki Skoru
0
okul deneyimi dersi alan öğrencilerede yapılması gerekir,zira nasıl öğrenecekler neyi nasıl yapacaklarını,ama Tükiye'nin 81 iline ulaşmaları seminerlerle değil kitaplarla olur sanırım.bu konuda net bir bilgim yok.akademik danışman adı altında meb de görevli eskişehir de çalışan öğretmenlere verilmiş bir seminerdi bu...

zamanla neler yapılır hep birlikte görürüz inşallah :)

Tepki Skoru
0
Evet,yapılması gerek,umarım sistem başarılı olup 4.sınıftaki öğretmenlik uygulaması ve thu derslerinde de eportfolyo kullanılır,ben 4.sınıfta geçene kadar olur inşallah...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle