Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

E-okul ıle ılgılı ltf yardım

Tepki Skoru
0
ark bu e-okul sıstemıne gelısım raporunu gırıcez baska nelerı burda bulundurmamız gerekıyor bu sıstemle ılgılı herseyı anlatırmısınız

Tepki Skoru
0
gelişim raporu diyor ama bir türlü biz giriş yapamıyoruz. eğer yapan varsa bizimle paylaşsın arkadaşlar???

Tepki Skoru
1
gelişim raporu diyor ama bir türlü biz giriş yapamıyoruz. eğer yapan varsa bizimle paylaşsın arkadaşlar???
hocam ben okulumdaki öğretmenlerime e okul şifreyi verdim.onlar öğrencilerin bütün bilgilerini girdiler...şimdi e-okul sisteminindeki o e-okul bölümünün açılmasını bekliyoruz.yakında o da açılır.öğretmenlerim onu da girer..sorunlarınız varsa sorabilirsiniz.kolay gelsin.

Tepki Skoru
0
hocam ben okulumdaki öğretmenlerime e okul şifreyi verdim.onlar öğrencilerin bütün bilgilerini girdiler...şimdi e-okul sisteminindeki o e-okul bölümünün açılmasını bekliyoruz.yakında o da açılır.öğretmenlerim onu da girer..sorunlarınız varsa sorabilirsiniz.kolay gelsin.
öğrencilerin bilgileri girili ama gelişim rapor kısmına giriş yaptımızda sınıf şube seçin diyor. ama tıkladığımda öle bişe görünmüyor hocam. sizdede aynı mı görünüyor... bilgileriniz paylaşınız. milli eğitime sorduğumda onlar da tam bilmiyor...

Tepki Skoru
1
öğrencilerin bilgileri girili ama gelişim rapor kısmına giriş yaptımızda sınıf şube seçin diyor. ama tıkladığımda öle bişe görünmüyor hocam. sizdede aynı mı görünüyor... bilgileriniz paylaşınız. milli eğitime sorduğumda onlar da tam bilmiyor...
evet hocam aynı..daha aktif hale getirilmedi.yakın zamanda aktifleşir.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar okul öncesi kısmı henüz faal değil .birazdaha beklememiz gerekecek

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar hangi ders için için gelişim raporu gireceksiniz? Öğretmenlik uygulaması mı? THU dersii içinmi ?

Tepki Skoru
0
23 aralık itibarıyle e-okulda gelişim formu girişleri yapılmaya başlandı modül hizmetinize açılmıştır ilk yaapcanız iş öğretmenlere e-okuldan bir grup oluşturup şifre vermek gerisi öğretmenlerin her alana at bilgileri her çocuk için girmeleri ve zamanı gelince renkli ayzılmasına kalıyor

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar evet okul öncesi kısmı açılmış, ama sadece gelişim alanları var tamam gelişim raporları yazılacak ama kazanım değerlendirme ne olacak, diğer anekdot, sistematik gözlem formu onlar yok onları e okula girmeyecekmiyiz?
ne yapalım arkadaşlar...????

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim de anlamadığım birşey var tamam gelişim raporlarının aynısını oraya yazacağız da bu gelişim raporlarındaki ilgi alanları kısmı nedir?? ben anlamadım öyle bir alan mı çıkarmışlar?? oraya ne yazacağız?? aynı zamanda karne vermeyecekmişiz onun yerine katılım belgesi verilecekmiş bu ne?? onu da bilmiyoruz. ve yukarda arkadaşımın sorduğu gibi diğer formlar elde mi doldurulacak eskisi gibi?lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevineceğim..

Tepki Skoru
0
evet bilgisi olan yazsın dün faretmemiştim ilgi alanları kısmını. aklıma şu geldi sınıf içerinde en çok ilgilendikleri neye meyilli oldukları hakkında bilgimi acaba.. kimi resme çok meraklı kimi dansa vs.. bilgisi olan yazsın arkadaşlarrr....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle