- Tepki Skoru
- 0
ark bu e-okul sıstemıne gelısım raporunu gırıcez baska nelerı burda bulundurmamız gerekıyor bu sıstemle ılgılı herseyı anlatırmısınız
hocam ben okulumdaki öğretmenlerime e okul şifreyi verdim.onlar öğrencilerin bütün bilgilerini girdiler...şimdi e-okul sisteminindeki o e-okul bölümünün açılmasını bekliyoruz.yakında o da açılır.öğretmenlerim onu da girer..sorunlarınız varsa sorabilirsiniz.kolay gelsin.gelişim raporu diyor ama bir türlü biz giriş yapamıyoruz. eğer yapan varsa bizimle paylaşsın arkadaşlar???
öğrencilerin bilgileri girili ama gelişim rapor kısmına giriş yaptımızda sınıf şube seçin diyor. ama tıkladığımda öle bişe görünmüyor hocam. sizdede aynı mı görünüyor... bilgileriniz paylaşınız. milli eğitime sorduğumda onlar da tam bilmiyor...hocam ben okulumdaki öğretmenlerime e okul şifreyi verdim.onlar öğrencilerin bütün bilgilerini girdiler...şimdi e-okul sisteminindeki o e-okul bölümünün açılmasını bekliyoruz.yakında o da açılır.öğretmenlerim onu da girer..sorunlarınız varsa sorabilirsiniz.kolay gelsin.
evet hocam aynı..daha aktif hale getirilmedi.yakın zamanda aktifleşir.öğrencilerin bilgileri girili ama gelişim rapor kısmına giriş yaptımızda sınıf şube seçin diyor. ama tıkladığımda öle bişe görünmüyor hocam. sizdede aynı mı görünüyor... bilgileriniz paylaşınız. milli eğitime sorduğumda onlar da tam bilmiyor...