Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

E-okul gelişim raporu hakkında yardım lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar e-okuldakİ İlgİ alanlari kismina ne yazdiniz bİlgİsİ olan varsa paylaŞa bİlİrmİ lÜtfen.....

Tepki Skoru
1
hocam daha önce cevaplanmıştı sanrım.e-okulla ilgili başlık var ordan bakabilirsiniz.

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar e-okuldakİ İlgİ alanlari kismina ne yazdiniz bİlgİsİ olan varsa paylaŞa bİlİrmİ lÜtfen.....
ben çoklu zeka türlerine göre değerlendirdim, örneğin öğrencimin görsel sanatlara ilgisi varsa onu yazdım,dans ve müzikse onu yazdım,mantıksal etk.seviyorsa onu yazdım vb. şekilde...

Tepki Skoru
0
hocam tamam alanlar o şekilde yazılacak biliyorum ama mesela sadece görsel sanata ilgisi var diye yazıp bıraktınızmı yoksa başka açıklamalarda yaptınızmı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar anaokulu gelişim raporuna e okulda birde ilgi alanları eklemişler.hiç dolduran arkadaş var mı acaba neye göre ve nasıl doldurdunuz. bazıları çoklu zekaya göre doldurulacak diyor.sizin düşünceniz nedir.paylaşırsanız sevinirim

Tepki Skoru
0
ben doldurdum bıraz çoklu zekadan faydalandım..çocuğun matematik zekası üstünse onu yazdım uygun bir dille.resim yapmayı seven çocuklarımı belirttim yada işte dil etkinliklerine ilgili dıye yazdım.bırde sınıf içinde serbest zaman etkinliğğinde hangi köşelerde oynuyorsa onu yazdım.inşa oyunları ile oynamayı sevıyor gıbı...yada evcilik oyunlarına ilgi gösteriyor...umarım yardımcı olmuşumdur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle