Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

E-okul bilgilerini giriyormusunuz?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar miili eğitime mail atmıştım bana gelen cevabı sizlere yazıyorum

kurum adı : T.c. Mİllİ eĞİtİm bakanliĞi
başvuru no : 409920
cevap metni : E-okul sistemide bahsi geçen konuda bir ekrarn yapılmamıştır. Mevzuat güncelleme çalışmaları devam etmektedir. Değişecek olan yönetmeliğimize göre, e-okul sistemine işlenecek bilgiler modüle eklenecektir. Şu an için ilgili bilgileri sadece dosya olarak tutmanız gerekmektedir. İstediğiniz belgeler (varsa) email'a eklenmiştir

burdan da anlaşıldığı gibi evrak doldurmaya devam edeceğiz yakında yenilecekmiş herhalde seneye e-okul dolduuruz bu belgeleri
teŞekkÜrler

Tepki Skoru
0
çok teşekkürler baysaltayfun bu konuda bizi aydınlattığın için bir çok arkadaşın kafası karışmıştı :)

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar miili eğitime mail atmıştım bana gelen cevabı sizlere yazıyorum

Kurum Adı : T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Başvuru No : 409920
Cevap Metni : E-Okul sistemide bahsi geçen konuda bir ekrarn yapılmamıştır. Mevzuat güncelleme çalışmaları devam etmektedir. Değişecek olan yönetmeliğimize göre, e-okul sistemine işlenecek bilgiler modüle eklenecektir. Şu an için ilgili bilgileri sadece dosya olarak tutmanız gerekmektedir. İstediğiniz belgeler (varsa) Email'a eklenmiştir

burdan da anlaşıldığı gibi evrak doldurmaya devam edeceğiz yakında yenilecekmiş herhalde seneye e-okul dolduuruz bu belgeleri
rica ederim arkadaşım

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim . benimde merak ettiğim durumdu napacağız diye..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle