- Tepki Skoru
- 0
rica ederim arkadaşlar hepimiz aynı dertten muzadaribiz
teŞekkÜrlerarkadaşlar miili eğitime mail atmıştım bana gelen cevabı sizlere yazıyorum
kurum adı : T.c. Mİllİ eĞİtİm bakanliĞi
başvuru no : 409920
cevap metni : E-okul sistemide bahsi geçen konuda bir ekrarn yapılmamıştır. Mevzuat güncelleme çalışmaları devam etmektedir. Değişecek olan yönetmeliğimize göre, e-okul sistemine işlenecek bilgiler modüle eklenecektir. Şu an için ilgili bilgileri sadece dosya olarak tutmanız gerekmektedir. İstediğiniz belgeler (varsa) email'a eklenmiştir
burdan da anlaşıldığı gibi evrak doldurmaya devam edeceğiz yakında yenilecekmiş herhalde seneye e-okul dolduuruz bu belgeleri
rica ederim arkadaşımArkadaşlar miili eğitime mail atmıştım bana gelen cevabı sizlere yazıyorum
Kurum Adı : T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Başvuru No : 409920
Cevap Metni : E-Okul sistemide bahsi geçen konuda bir ekrarn yapılmamıştır. Mevzuat güncelleme çalışmaları devam etmektedir. Değişecek olan yönetmeliğimize göre, e-okul sistemine işlenecek bilgiler modüle eklenecektir. Şu an için ilgili bilgileri sadece dosya olarak tutmanız gerekmektedir. İstediğiniz belgeler (varsa) Email'a eklenmiştir
burdan da anlaşıldığı gibi evrak doldurmaya devam edeceğiz yakında yenilecekmiş herhalde seneye e-okul dolduuruz bu belgeleri