Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Düzcede usta öğretici başvuruları

Tepki Skoru
0
DUYURU
LG: Milli Egitim Bakanlıgı Okul Öncesi Egitimi Genel Müdürlügünün 09/08/2007 tarih ve 2456 sayılı yazısı.
limiz genelinde Okul Öncesi Kadrosuz Usta Ögreticisi görevlendirilmesi ile ilgili Milli Egitim Bakanlıgı
Okul Öncesi Egitimi Genel Müdürlügünün ilgi yazısı yazımız ekinde gönderilmistir.
Asagıda belirtilen müracaat sartlarını tasıyan adayların müracaatları alınacaktır.
Sartları tasıyan adaylar için öncelik sırasına göre sıra listeleri hazırlandıktan sonra, ilimize tahsis edilen
kontenjan kadar görevlendirme yapılacak, sartları tutan ve yerlestirilemeyen diger adaylar yedek olarak sıraya
alınacaktır.
Daha önce hiç görev almamıs adaylardan 2004 yılı ve daha önceki yıllarda seminere katılan adayların
seminer belgesi geçerli degildir.
Kadrosuz usta ögretici olarak görev almak üzere müracaat etmek isteyen adaylar; Ögrenim Durum
Belgesi, Anadolu Üniversitesi Açık Ögretim Fakültesinde okuyanlardan Okuduguna dair belgeleri, Nüfus Cüzdan
Fotokopileri , Seminere katılanlar için seminer belgesi , daha önce ilimiz dısında usta ögretici olarak görev
alanlar için görev belgesi ile birlikte yazımız ekindeki form dilekçeyi de doldurarak 16/08/2007 ve 31/08/2007
tarihleri arasında l veya lçe Milli Egitim Müdürlüklerine basvurularını yapabileceklerdir.
Müracaat Sartları: Okul öncesi egitim kurumlarında kadrosuz usta ögretici olarak görevlendirilecek
adaylarda, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun Degisik 48/A maddesinde belirtilen sartların yanında
asagıda belirtilen sartları tasıyan adayların asagıdaki öncelik sırası dikkate alınarak görevlendirilmesi
yapılacaktır;
ÖNCELK SIRASI GENEL VE ÖZEL SARTLAR
1-Üniversitelerin Okul Öncesi Ögretmenligi, Anaokulu Ögretmenligi, Çocuk Gelisimi ve Okul Öncesi Egitimi
Ögretmenligi, Çocuk Gelisimi ve Egitimi Ögretmenligi veya Çocuk Gelisimi ve Egitimi Bölümü mezunu olup,
yüksek lisans belgesi/diploması olanlar.
2-Üniversitelerin Okul Öncesi Ögretmenligi, Anaokulu Ögretmenligi, Çocuk Gelisimi ve Okul Öncesi Egitimi
Ögretmenligi, Çocuk Gelisimi ve Egitimi Ögretmenligi veya Çocuk Gelisimi ve Egitimi Bölümü Lisans
mezunları (Basvuran lisans mezunlarının sayısı il milli egitim müdürlügüne verilen kontenjandan fazla
olması halinde, öncelik sıralaması adayların KPSS’den aldıkları puan üstünlügüne göre yapılır).
3- Üniversitelerin Okul Öncesi Ögretmenligi, Anaokulu Ögretmenligi, Çocuk Gelisimi ve Okul Öncesi Egitimi
Ögretmenligi, Çocuk Gelisimi ve Egitimi Ögretmenligi veya Çocuk Gelisimi ve Egitimi Bölümü ön lisans
mezunları.
4) Meslek Yüksek Okullarının Çocuk Gelisimi Bölümü ön lisans mezunları.
5)Anadolu Üniversitesi Açık Ögretim Fakültesi Okul Öncesi Ögretmenligi Programına kayıtlı olup, okul
öncesi egitim kurumlarında kadrosuz usta ögretici olarak basarılı görev yapanlar (Sııralamada sınıf
üstünlügü esas alınacaktır).
6)2005 ve 2006 yıllarında düzenlenen egitim seminerine katıldıgı halde, bugüne kadar görev alamayan
Anadolu Üniversitesi Açık Ögretim Fakültesi Okul Öncesi Ögretmenligi Programına kayıtlı olanlar ile 2006
2007 egitim ögretim yılı için düzenlenen egitim seminerine katılan Anadolu Üniversitesi Açık Ögretim
Fakültesi Okul Öncesi Ögretmenligi Programına kayıtlı olanların sıralaması sınıf ve puan üstünlügüne göre
yapılır (Her sınıf kendi arasında puan üstünlügüne göre degerlendirilir ve sıralama üst sınıftan baslanarak
alt sınıflara dogu yapılır).
7)Kız Meslek Liselerinin Çocuk Gelisimi, Çocuk Gelisimi ve Egitimi ile Çocuk Gelisimi ve Bakımı bölümlerinin
herhangi birinden mezun olup, okul öncesi egitim kurumlarında kadrosuz usta ögretici olarak basarılı
görev yapanlar.
8)Kız Meslek Liselerinin Çocuk Gelisimi, Çocuk Gelisimi ve Egitimi ile Çocuk Gelisimi ve Bakımı bölümlerinin
herhangi birinden mezun olup, 2005 ve 2006 yıllarında düzenlenen egitim seminerine katıldıgı halde
bugüne kadar görev alamayanlar ile 2006-2007 egitim ögretim yılında düzenlenen egitim seminerine
katılanlar birlikte degerlendirilir ve sıralama puan üstünlügüne göre yapılır.
NOT:limizde ikâmet etmedigi halde, görev almak üzere basvuruda bulunan kadrosuz usta ögretici adayları da
ibraz edecekleri belgelere göre yukarıdaki tabloda belirtilen öncelik sıralamasına tabi tutulur.
Ancak, METGE belgesi vb. ellerinde kurs belgesi olanlar ile egitim seminerine katılma belgesi olan lise ve
dengi okul mezunlarının müracaatları kesinlikle kabul edilmez, bunlara hiçbir sekilde görev verilmez.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle