Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Duyu organları

Katılım
23 Ocak 2007
Mesajlar
7
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
36
duyu organları ile ilgili drama ve oyuna ihtiyacım var yardım edebilecek biri varmı şimdiden teşekkur ederim
 
Katılım
27 Ara 2006
Mesajlar
4,935
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
51
Isınma
Çocuklarla halka olunur. Lider çocuklara “ben ne yaparsam siz de aynısını yapacaksınız” der. Lider eli ile burnunu tutma, ayağını tutma, ileriye bir adım atma, geriye bir adım atma gibi hareketler yapar. Sonra çocuklardan bir hareket yapmalarını, yapılan bu hareketi diğer çocukların tekrarlaması istenir. Halka şeklinde oturulur, ortaya beyaz bir karton ve üzerine de bir tane pastel boya kutusu, bir tane lego, bir tane kalem konur. Lider “çocuklar şimdi isteyen bir kişi gelecek, bu malzemelere dikkatli bir şekilde bakacak, sonrada dışarı çıkacak. Başka bir gönüllü kişi de bu malzemelerde bir değişiklik yapacak. Dışarıda olan gelip değişikliğin ne olduğunu söyleyecek ve düzeltecek” der. Gönüllü olanlar dışarı çıkar, kalan çocuklardan gönüllü olanlar da bir değişiklik yaparlar.
 
Katılım
24 Şub 2007
Mesajlar
93
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
53
selam ,çocuklarından ogün okula gelirken herkesin meyve kuru kayısı ve tadını bilebilecekleri yiyecek birşeyler getirmelerini istersen eger.Oyun oynayacagınız zaman çocukların halka olmalarını isteyip Ebe olanın ortaya geçip önce arkadaşlarına sorular sorarak ne oldugunu bulmaya çalışması gerek soru sayısınını siz belirleyin Eger bulamazsa dokunarak yine bulmazsa kokarak yine bulamazsa tadarak tahmin etmesini kademeleştirerek oyun haline getirebilirsin Ve bu oyunu oynarken duyu organlarının hepsinini kullanırlar sanıyorum.
Sevgiler
 
Katılım
2 Ocak 2007
Mesajlar
438
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
35
DOKUN BİL

İÇİ GÖRÜNMEYEN BİR TORBAYA DEĞİŞİK DOKU VE SERTLİKTE NESNELER KONUR SEÇİLEN ÇOCUK TORBAYA ELİNİ SOKAR VE DOKUNARAK ALGILADIĞI NESNENİN NE OLDUĞUNU İSİMLENDİRMESİ VE ÖZELLİKLERNİ ANLATMASINI İSTENİR YUMUŞAK-SERT-AĞIR-HAFİF GİBİ


UMARIM İŞİNE YARAR.........:):):)
 
Katılım
23 Kas 2012
Mesajlar
1
Tepki Skoru
0
Puanları
0
aslında cok iyi bir site ama kayıt ol demesi beni sinir ediyor siz malsınız:2:
 

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle

18 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Üst