Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Duvarlari Süslerken

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar yaptığımız çalışmaları duvara asıyoruz iki gün sonra düşmeye başlıyor bir çare bilen varmı ben asıyorum sayılar,renkler ,kavramlar duvarda ne varsa biz gelene kadar yerlere seriliyor ve her hafta aynı işkence siz ne kullanıyorsunuz sabitlemek için lütfen yardım edin

Tepki Skoru
0
duvar yapıştırıcıları var çift taraflı bant.resmin arkasına yapıştırıp bantı çıkarıp duvara yağıştırıyorsunuz.çok dayanmıyor ama bir süre idare ediyor.ben her gün uğraştığım zamanlar oluyordu.en sağlamı çivi eski müdür çaktırmıyordu o gitti heryer çivi doldu :)))

Tepki Skoru
0
ben de çift taraflı bant kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamıyorum. bir de sakız gibi bir malzeme var.(faber castell marka). onlar da güzel, özellikle camlara yapıştırmam gereken birşeyler olduğunda onu kullanıyorum, hem de iz bırakmıyor.. onun dışında hani banyo, mutfak askılarının arkasında olan plastik-süngerimsi bir malzeme var ya (fayanslara yapıştırmak için), onlar da kırtasiyelerde bulunuyor. deneyebilirsiniz..

Tepki Skoru
0
bende silikonla yapıştırıyorum..duvarınızın boyası yağlı boya ise tek çareniz bence silikon..benimde sizin gibi oluyodu..sabah geliyodum herşey yerlerde..sonunda silikonla başardım..duvarınızın boyası çok önemli kaygan deil ise banta işinizi görür.

Tepki Skoru
0
Bu kadar çabuk sorunumu hallettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler.

Tepki Skoru
0
ben kuçuk pano raptıyelerıyle cakıyorum cıvı gıbı zarar vermıyo saglamda tutuyo cıkarınca duvarı bozmuyo

Tepki Skoru
0
bende çift taraflı bant kullanıyom şimdiye kadar öyle bir sorunum olmadı

Tepki Skoru
0
bende çift taraflı bant kullanıyorum hiç sorun yaşamadım

Tepki Skoru
0
duvarlar için hamura benzeyen kırtasiyelerde olan stikler var.onlar duvar süsleri iyi tutuyor ve duvarın boyasını yıpratmıyor.Aslında en güzel duvar panolarının olması bence.Çünkü duvar boyalarıda farklı olduğundan bazı malzemeler yine duvardan düşebiliyor.Kolay gelsin.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar yaptığımız çalışmaları duvara asıyoruz iki gün sonra düşmeye başlıyor bir çare bilen varmı ben asıyorum sayılar,renkler ,kavramlar duvarda ne varsa biz gelene kadar yerlere seriliyor ve her hafta aynı işkence siz ne kullanıyorsunuz sabitlemek için lütfen yardım edin
pritle yapıştırıyorum ben kesinlikle düşmüyor

Tepki Skoru
0
ben de çift taraflı bant kullanıyorum çok uzun süre olmasa da işimi görüyorr...

Tepki Skoru
0
bende silikon ile çözüm buldum çok az miktarda bile sürseniz işinizi görür...

Tepki Skoru
0
bildiğiniz diş macunu denemenizi tavsiye ederim iz bırakmıyor ve siliniyorda.....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle