Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Drama Konusunda Uzmanlaşmak İstiyorum

Tepki Skoru
0
merhaba! drama konusunda uzmanlaşmak istiyorum. nasıl bir yol izlemem gerekiyor? bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

su2

Tepki Skoru
0
çok genel bir soru sormuşsun arkadaşım Sınıf uygulamaları ile ilgili soruyorsun yoksa kendini geliştirmek içinmi

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşım,
ben dramada uzmanlaşmak üzereyim:)
nasıl olduğunu sorarsan, Ankara üniversitesi eğitim bilimleri enstitüsünde yaratıcı drama yüksek lisans programındayım. inşallah bu dönem mezun olacağım. istersen sende yüksek lisansa başwurup uzmanlaşambilirsin.hatta daha da ilerleyeceğim dersen doktorasınada dewam edebilirsin. bir başka tavsiyemde çağdaş drama derneğine üye olabilir ve ordaki aşamaları tamamlayarak dramada uzmanlaşabilirsin. umarım yardımcı olmuşumdur. hangi ilde olduğunu bilmiyorum ama bende elimden gelen yardımı yaparım. başarılar diliyorum...

Tepki Skoru
0
Öncelikle çok teşekkür ederim. Çağdaş drama derneğine üye oldum ama bir türlü gitme imkanım olmadı. İstanbulda yaşıyorum. Başarılar diliyorum ben de...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben Edirne/keşan 'da oturuyorum burada çok fazla etkinlik yok diyebilirim. bizde arkadaşlarla birlikte drama ve dramatizasyon konusunda eğitim alabileceğimiz bir ortam yaratmak için halk eğitime ve milli eğitime baş vurarak kurs tarzı ama belge alabileceğimiz gibi birşeyler açmalarını istedik hala beklemedeyiz... sizde böyle bir başvuruda bulunabilirsiniz belki daha fazla ilgi gösteren birileri çıkar.
bu arada istanbul'da çağdaş drama derneğinin hangi semtte olduğundan ve içeriğinden bana biraz bahsedermisinz. üye olmak için neler gerekli.

Tepki Skoru
0
merhaba. benim henüz gitme fırsatım olmadı ama kadıköyde biliyorum. netten adrese girdiğinde bilgileri doldurman ve aidatı yatırman gerekiyor.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar merhaba.ben oluşum drama enstitüsünde drama eğitimi alıyorum.ve hepinize tavsiye ediyorum.yeri taksimde ve kurs sadece cumartesi günleri bilginize...

Tepki Skoru
0
hiç duymamıştım. söylediğin için teşekkür ederim. nasıl başvurmak gerekiyor? yazarsanız sevinirim.

Tepki Skoru
0
ben özel bir anaokulunda çalışıyorum oraya drama derslerine ayrı bir ögretmen geliyor ve bu da ögretmenlerimizin kolayına geliyor bu konuda bende pek bilgim yok drama ögretmeniyle görüşüp bende egitim almayı düşüyorum.ama bu egitimimi çocuklarımın üzerinde nasıl kullanabilirim yani ben egitim alsamda almasamda o ögretmen gelecek ve benim için ek bir zaman gerekecek ve çocukların sıkılmasına neden olacak..bende bunun için bu konuyu ikinci yıla attım.belki atamam olur da ayrılırım o okuldan diye...

Tepki Skoru
0
perinaz' Alıntı:
ben özel bir anaokulunda çalışıyorum oraya drama derslerine ayrı bir ögretmen geliyor ve bu da ögretmenlerimizin kolayına geliyor bu konuda bende pek bilgim yok drama ögretmeniyle görüşüp bende egitim almayı düşüyorum.ama bu egitimimi çocuklarımın üzerinde nasıl kullanabilirim yani ben egitim alsamda almasamda o ögretmen gelecek ve benim için ek bir zaman gerekecek ve çocukların sıkılmasına neden olacak..bende bunun için bu konuyu ikinci yıla attım.belki atamam olur da ayrılırım o okuldan diye...
perinazcım drama öğretmeni ile birlikte işbirliği halinde çalışabilirsin. çocukların sıkılacaklarını sanmıyorum. çünkü okul öncesi çocuğu zaten oyun yolu ile öğreniyor. dramanın temelide oyuna dayanıyor. drama oyunsu bir süreçtir. bu nedenle dramayı her alanda rahatlıkla kullanabilirsin. farklı bakış açıları katacaktır sana.

Tepki Skoru
0
slm
eğer istanbuldaysan çağdaş drama derneğine kayıt yaptırabilirsin.orda meb onaylı sertifikada alabiliyorsun.yanılmıyorsam 5 kurdan oluşan bir programları var.benım arkadasım gıdıyor. bende bu ay katılmayı düşünüyorum.kurs anadolu yakasında kuzguncukta haberin olsun.

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşım çağdaş darama yada oluşum drama derneğine başvurabilirsin çoğu ilde temsilcilikleri var eğer Ankarada yaşıyorsan oluşum drama enstitüsü meb onaylı liderlik sertifikası veriyor gerçekten çok güzel bir alan çoğu eğitimcinin bu konuda bilgilenmesi gerekiyor bence perinaz arkadaşım böyle bir kursa devam edersen zaten nasıl uygulayacağım şeklinde aklında sorular kalmayacaktır ayrıca sadece okulöncesi içinde değil her yaş grubuna uygulayabilecek nitelikte eğitim alıyorsun sevgiler....

Tepki Skoru
0
Babuba arkadaşım benim bildiğim meb onaylı sertifika sadece ankarada oluşum dramada var

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle