Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Down sendromu

Katılım
25 Şub 2007
Mesajlar
532
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
46
bana da hamileliğimin 4. ayında yaptırdığım zeka testinde bebeğimin ağır derecede down sendromlu doğacağı,aldırabileceğim söylenmişti.ama biz başka bir yerde teniden test yaptırmaya karar verdik.ikinci test normal çıktı.ve şu anda 5 yaşında, öğretmeninin söylediğine göre çok zeki bir kızım var.hiç bir zaman kimseye körü körüne inanmayın.ben inanmadım.iyiki de inanmamışım.
 

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Katılım
30 Nis 2006
Mesajlar
3,039
Tepki Skoru
47
Puanları
48
Allah bağışlasın.Uzun ömürler diliyorum hepinize...
 
Katılım
4 May 2007
Mesajlar
5,261
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
37
inanılmaz bir durum,artık dr. larımızada inanmıcaksak,biz kime canımızı emanet edicez.ALLAH KURTARMIŞ hocam sizi...asla yadırgamak değil down senromlu çocukları ama onlara ve anne-babalarına çok sabır versin rabbim.ok zor durumları:(
 
Katılım
27 Ocak 2007
Mesajlar
3,007
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
43
ewet aynı olay teyzeminde başına gelmişti. hemde %86 down sendromlu oğlunz lucak dediler.teyzem o günden snra bunalıma girdi ve sürekli dua etti.ve bu duruma kendini alştırmaya çalştı.bilgi edindi kataplardan.ve doğum gerçekleştiğinde Allaha şükür hiç bir problem olmadığını gördük.şu an 7 yaşında kuzenim ve çok zeki maşallah...
 
Katılım
8 Nis 2007
Mesajlar
20
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
49
Bazen tam aksi durumlarda meydana gelebiliyor. Dayımın torunu için hamilelikte bilmeden röntgen ışınlarına maruz kaldığı halde çok sağlıklı olduğu,bir problem olmadığı söylendiği için gönül rahatlığı ile tamamlanan hamilelik süreci maalesef hüsranla sonuçlandı. Bebek ağır fiziki komplikasyonlar ile dünyaya geldi. Birçok kez şayet gelişimi elverirse ameliyat edilmek zorunda . Doktora duyulan güven kadar doktor seçimi de çok önemli. Kritik durumlarda tek bir doktorun görüşüne bağlı kalınmaması gerektiği inancındayım Herkese allahtan sağlık, esnlik diliyorum.
 

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle

18 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Üst