Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Dönem bitiyor bizim hala çok eksiğimiz var..

Tepki Skoru
0
Ben Kocaeli-Yukarı Hereke İlköğretim Okuluna bu sene atandım. Okula ilk geldiğimde o kadar şaşırdım ki batıda böyle bir yer hiç hayal etmemiştim. 2 sınıf var sınıflarımızda oyuncak bile yok. Oyuncaklarımızı çevreden eşten dosttan kullanılmış oyuncaklarını aldık. Okulumuzun ilk 2 ay fotokopi makinası bozuktu yazıcının kartuşu bitti alınmadı bir süre. Elimizle çizdik etkinlikleri. 2 sınıfta toplam 40 öğrencimiz var. düşünün zorluğunu. Velilere kırtasiye malzemelerini bile aldıramadık.kullanılmış boya getirenler en ucuzundan alanlar. sonra kendi paramızla çok fonksiyonlu yazıcı aldık fotokopi de çekiyor.Şu an hiç bir köşemiz yok oyuncağımız yok.Bilgisayar,projeksiyon zaten hayal bizim için.En azından köşelerimizi tamamlamıza ve oyuncak için yardımcı olursanız çok sevinirim.KOCAELİ-körfez-yukarı hereke ilköğretim okulu

Tepki Skoru
0
Bize yine hüsran düştü =( Burasıda köşelerimiz gibi bomboş =(((

Tepki Skoru
0
sanırım herkes aynı durumda :( o yüzden de size yardım edebilecek birileri yok malesef... bu zaman oldu hala sınıfımın köşelerini yetiştiremedim.. rakamlarım yok fen doğa köşesi hak getire. mevsimler köşesini bile yapamadım. ne yaptın da diyebilirsiniz? ama sınıfım bom boştu şimdi gayet güzel oldu bu eksiklere rağmen ve her şeyi çocuklarla hazırladık:) geç oluyo ama güzel oluyo.. onların emeği oluyo.. 33 mevcut tek öğretmen anca bu kadar yetiştirebiliyorum.. umarım sizler de yavaş da olsa yol katedebilirsiniz..

Tepki Skoru
0
Ben Kocaeli-Yukarı Hereke İlköğretim Okuluna bu sene atandım. Okula ilk geldiğimde o kadar şaşırdım ki batıda böyle bir yer hiç hayal etmemiştim. 2 sınıf var sınıflarımızda oyuncak bile yok. Oyuncaklarımızı çevreden eşten dosttan kullanılmış oyuncaklarını aldık. Okulumuzun ilk 2 ay fotokopi makinası bozuktu yazıcının kartuşu bitti alınmadı bir süre. Elimizle çizdik etkinlikleri. 2 sınıfta toplam 40 öğrencimiz var. düşünün zorluğunu. Velilere kırtasiye malzemelerini bile aldıramadık.kullanılmış boya getirenler en ucuzundan alanlar. sonra kendi paramızla çok fonksiyonlu yazıcı aldık fotokopi de çekiyor.Şu an hiç bir köşemiz yok oyuncağımız yok.Bilgisayar,projeksiyon zaten hayal bizim için.En azından köşelerimizi tamamlamıza ve oyuncak için yardımcı olursanız çok sevinirim.KOCAELİ-körfez-yukarı hereke ilköğretim okulu

merhaba bizim okulumuzda kitap kampanyası yapıyoruz 19 mayıs günü okullara göndermiş olacağız. kitap ihtiyacınız varsa size toplanan kitaplardan gönderebiliriz. yalnız bu büyük çaplı bir kampanya sizden zeyno3506@mynet.com adresine istiyorsanız öğrencilerinize bu kampanyadan bahsedip bize onların düşünceleri ile yazacağınız talep mektubu veya e maili gönderirmisiniz. çünkü biz bu talep mektuplarını sergileyeceğiz. hedefimize ne kadar ulaştığımıza dair okulumuzda bir sunum yapacağız.

Tepki Skoru
0
inanın bende de aynı sorun var müdür paraları topladı bir kaç bi şey aldık hepsinden para toplanmadı bunu biliyorum ama sene başından beri bize bile kırtasiye malzemesi alınmadı ve kendimi o kadar kötü hissediyorum ki her gün konuşmaktan bıktım müdürle nereye kadar yaa nereye kadar..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle