Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Dolgu oyuncaktan mobil

Tepki Skoru
0
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

Tepki Skoru
0
buyrun hocam yapabilecegmiz birşeyse tabiki..

Tepki Skoru
0
hoocam fen ve dogayla iilgili bişiler oyuncak yapmam lazım fikiirlleriinnz vrmı yada billdiginiz bişii lüütfen paylaşıırmıısınz

Tepki Skoru
0
elinize sağlık teşekkürler paylaşım için...

Tepki Skoru
0
paylaşım için teşekkürler.mesajınızı görünce paylaşmak istedim:ben üniversitede kelebeğin oluşumu ile ilgili dolgu oyuncak yapmıştım.büyük kelebek-yumurta-koza-tırtıl-küçük kelebekten oluşuyor.sarı satenle çalıştım.kozanın üstüne tül yapmıştım.kelebeğin kanat kısımlarının uçlarını renkli yazmayla yapmıştım.tam vakti değerlendirmek isterseniz.bahar da geldi.

Tepki Skoru
0
paylaşım için teşekkürler.mesajınızı görünce paylaşmak istedim:ben üniversitede kelebeğin oluşumu ile ilgili dolgu oyuncak yapmıştım.büyük kelebek-yumurta-koza-tırtıl-küçük kelebekten oluşuyor.sarı satenle çalıştım.kozanın üstüne tül yapmıştım.kelebeğin kanat kısımlarının uçlarını renkli yazmayla yapmıştım.tam vakti değerlendirmek isterseniz.bahar da geldi.
çokk teşeküürller:) bunu başka bir arkadaşım yapııcakk ama:(

Tepki Skoru
0
çok güzel olmuş ama bayağı uğraşmışsınızdır herhalde :) çok çok güzel

Tepki Skoru
0
çok güzel olmuş ama bayağı uğraşmışsınızdır herhalde :) çok çok güzel
evt
gerççekktenn fenna uugraşştırdıı benniii

ip
kuurdalle falan olmmasıınn iistediimm sanayiidenn yaay alldıım oonllarıı açarkkenn çookk kazaa yaşşadıımm sagg sali,iiimm biittiii :)
bu arada başka arkadaşlara fiikir olabiliirr nunnllar tuttuugumuz zaman ççekiillen harketllii yaylardnn yapabiliirsiiniiz bulabiliirseniiz bennim yayım çokk yumuuşakk degilldii
gerççekktennde kullannışşlıı ollcakk temiizlleme açısındann

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.