Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

DoĞum İznİ

Tepki Skoru
0
MERHABAA ARKADAŞLAR
Ben Allahım nasip ederse anne olacağım .Öğrenmek istediğim deneyimli arkadaşalardan Doğum iznine 31+ 0 da mı ayrıldığınız çünkü 31 + dan sonra 32 haftaya girm
iş olursunuz. yoksa 32+ ayrıldığınız. net de arştırdım 32 hafta diyor ama 32 haftadan ne anlatmak isdediğini anlayamadım. umarım ben anlatabilmişimdir.

Yardımlarınız için şimdi den teşaekkürler

Tepki Skoru
0
bende hamileyim sanırım doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta olduğuna göre 32. haftadan ayrılınması gerekiyor, çünkü normal doğum 40 hafta üzeerinden hesaplanıyor..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben anne oldum ve izni kullandım 37. haftaya kadar çalışabilirsiniz ama 32. haftada kesinlikle sevkinize çalışabilir yazısını yazdırın doktora çünkü benim 1 haftam bu nedenle gitti.37ye kadar çalışıp geriye kalan 5 haftayıda doğum sonrası izne ekletebilirsiniz öncesinde ne kadar çalışabilirseniz çalışın sonrasında daha çok lazım oluyo.ve heyet raporu alabildiğiniz kadar alıp çocuğunuzu büyütün benim gibi ücretsize başvurmayın hemen:)))) allah hayırlısıyla çocuğunuzu kucağınıza verir inşallahhhhh

Tepki Skoru
0
32. haftanın bittiği günden itibaren izne ayrılabiliyorsunuz aslında dr elverişli ise doğum haftalarını oynatabiliyo nasıl olduğunu sormayın ama :))) ben 32. haftadan önce ayrıldım:)) doğum sonrası iznimin 4 haftası yanıyodu çünkü.bebeğim okul açıldığında 4 bitirmiş olacak tayinimde çok iyi bir yere çıktı (her zamanki gibi 4 ayak üstüne düştüm:))) )heyet raporları ile birazda idarenin insiyatifi ile dönemi kapatmayı düşünüyorum.

Tepki Skoru
0
ben de mart ilk haftası doğum yapacağım ama 1. dönem bitince ayrılayım diyorum.ç0ocuklar mağdur olmasın diye

Tepki Skoru
0
Allah yardımcnz olsun arkadaşlar ben evleyım ancak henuz planda bebek fıkrı yok.Yıne de ne kadar çok şey bilrsek o kadar iyi.Bilgler için teşekkr ederım.Ama sanrım işin içine grınce anlaşılıyor ;)
sevdiklerınzle mutlu bır hayat dilerım

Tepki Skoru
0
allah yardımcnz olsun arkadaşlar ben evleyım ancak henuz planda bebek fıkrı yok.yıne de ne kadar çok şey bilrsek o kadar iyi.bilgler için teşekkr ederım.ama sanrım işin içine grınce anlaşılıyor ;)
sevdiklerınzle mutlu bır hayat dilerım

teŞekkÜrler allah İsteyen herkese nasİp etsİn

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye