Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

DoĞum gÜnÜm

Tepki Skoru
0
BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM 30.YILIMI DOLDURDUM. İNŞALLAH YENİ YAŞIM BANA UĞURLU GELİR VE BU SENE ATANIRIM. BENİM GİBİ ATAMA BEKLEYEN ARKADAŞLARIN ATANMASI DİLEĞİYLE.:egg61nb:

Tepki Skoru
0
arkadaşım doğum günün kutlu olsun.Allah mutlu sağlıklı bir ömür versin.bugün eşiminde doğum günü bende hazırlık yapıyordum.nice senelere..

Tepki Skoru
0
tşk ederim canım.Allahım herkese sevdikleriyle beraber sağlık mutluluk huzur versin ve tabi atanmakta.pastalar hazırlanıyor desene...

Tepki Skoru
0
pek hazırlayamıyorum malum çocuk ve bugünün stesi netin başından kalkamıyorumki.hazır pasta spariş ettim zaten kimsemizde yok 4 kişilik bi aile kutlarız işte tam 4 de denmez 2 tam 2 çeyrek kişi .

Tepki Skoru
0
haklısın canım ya şu atamalar özel hayatı nasıl etkiliyor kendimizi unutuyoruz ders çalışmak atanmak derken. biz varız arkadaşım ya burayız unutma biz büyük bir aileyiz. pasta herkese yetmez sadece ben geleyim olurmu.

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
okuloncesi forum ailesi olarak doğum gününü en içten dileklerimizle kutlarız. inşallah hep beraber daha nice güzel senelere

Tepki Skoru
0
tşk ederim coadmin hocam.inşallah hocam bu büyük aile hiçbir zaman ayrılmaz.ben hep burdayım sizlerle ve sizlerle olmaya devam etcem.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle