Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Doğum günü...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar önümüzdeki salı günü eşimin doğum günü ve ben değişik bir hediye almak istiyorum.6 yıldır beraberiz kılasikleşmiş hediyeleri aldım.bu yıla bulamıyorum.bir fikriniz varmı.bir de akşam yemeği burada çok güzel bir resturant var sahibini tanıyorum.kendisinden rica ettim.bir saatliğine resturantı kapatacak gül yaprakları ile süslenmiş bir masa hazırlayacak güzelde bir yemek menüsü seçtim.sizce nasıl olur.yalnız hediyeyi bulamıyorum.önerilerinizi bekliyorum.

Tepki Skoru
0
eşini fazla şımartıyosunnn...bencee dediklerin yeter..daha ne olsunn...

Tepki Skoru
0
:)) valla bence şımartılmaya değer çünkü oda beni şımartıyo...

Tepki Skoru
0
Yapmayi PlanladiĞiniz Şeyler Çok GÜzel Hocam .hedİye Olarak Ta EĞer BugÜnlerde Almayi Çok İstedİĞİ BİŞey Varsa Onu Alabİlİrsİnİz Ya Da Kendİ ÜrÜnÜnÜz Olan BİŞeyde Olabİlİr Hem DeĞİŞİk Olur Hem De Orjİnal Olur.ve EŞİnİzle Olan MutluluĞuuz ÖmÜr Boyu Devam Eder İnŞallah...

Tepki Skoru
0
beraber çekilmiş fotoğraflarınızın baskılarıyla bezenmiş kalplı dewasa bi yastık olabilir...

Tepki Skoru
0
asos1907 ve sevil arkadaşlar sizin fikrinize katılmıyorum sevilen insan en özel gününde fazlasıyla şımartılmayı hakediyor....

beraber çekilmiş fotoğraflarınızın baskılarıyla bezenmiş kalplı dewasa bi yastık olabilir...
ben tanışma yıldönümüzde ikimizin fotoğrafı olan okulda kullanbileceği bir bardak yaptırdım sihirli bardak tarzında sıcak su koyunca fotoğraflar çıkıyor normalde rengi siyah....
birde eşim bana köpekleri çok sevdiğim için kocaman bir köpek almış kendi sesiyle çok hoş şeyler kaydedip bunu oyuncakcıya köpeğe monte ettirmiş bastıkça eşim benim için konuşuyor onu aldığımda çok sevinmiştim..bunu tavsiye edrim

Tepki Skoru
0
asos1907 ve sevil arkadaşlar sizin fikrinize katılmıyorum sevilen insan en özel gününde fazlasıyla şımartılmayı hakediyor....

ben tanışma yıldönümüzde ikimizin fotoğrafı olan okulda kullanbileceği bir bardak yaptırdım sihirli bardak tarzında sıcak su koyunca fotoğraflar çıkıyor normalde rengi siyah....
birde eşim bana köpekleri çok sevdiğim için kocaman bir köpek almış kendi sesiyle çok hoş şeyler kaydedip bunu oyuncakcıya köpeğe monte ettirmiş bastıkça eşim benim için konuşuyor onu aldığımda çok sevinmiştim..bunu tavsiye edrim
canım bizim şımartma dediğimiz nokta şuu.."resturantı kapatacak gül yaprakları ile süslenmiş bir masa hazırlayacak güzelde bir yemek menüsü seçtim".bence..bu kadar çok şeye gerek yook tabiki ona ilginççhediye ve tabii istediğiniz hediyeyi alınn..ama öyle resturant kapatmak falan bana fazla...geldiii...

Tepki Skoru
0
canım bence sen ona en güzel hediyeyi vermişsin bile...KENDİNİ...başkasına ne gerek..yakında bide promosyon yaparsın oldu bitti...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle