Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

doğu tercihlerim hep merkez cıkma sansı var mı

Tepki Skoru
0
puanım 57,687 doğu tercihlerim hep merkez cıkma sansı var mı acıl cevap lütfen ilçede yazmalı mıyım?

Tepki Skoru
0
birkaç tane 4-5 merkez yazın tabiki, ama ilçeleri de yazın mutlaka derim. araştırın elbette okulları ama bir yerden sonra hayırlısını dileyin, çünkü ne kadar araştırırsanız araştırın dört dörtlük bir yer bulamayacaksınız. bir yerin okulu güzelse yönetimi kötü, yönetim iyise sınıf kalabalık, sınıf mevcudu normalse fiziki şartlar kötü olabilir... İnşallah hayırlısıyla atanırsınız sizin için en iyi yere...

Tepki Skoru
0
hocam bence mutlaka merkezler gelir diye güvenip köyleri yada ilçeleri es geçmeyin. benim puanımda 64 küsürlerde hala acaba tercihlerim gelir mi diyorum. iyi araştırın merkeze yakın gidiş gelişi olan yerleride yazın derim. hocamın da dediği gibi sıralamalar belli değil kaçta duracağı da meçhul..

Tepki Skoru
0
arkadaşlarımın sözylediklerine katılıyorum hocam. Ne olacağı belli olmaz siz öncelikle istediklerinizden başlayıp merkez köy vs farketmeden tercihlerinizi yapın ve illa da kadroya geçmek istiyorum diyosanız ve neresiolduğunun da önemi yoksa 26 yı da işaretleyin derim ben.hayırlısı olsun şimdiden

Tepki Skoru
0
benim de 62 ? Sanırım tercih yapmayıp sözleşmeli de kalacağım... ne yapsam bilemedim...

Tepki Skoru
0
tesekkurler 26 acık kalıcak zaten HAYIRLISI HAKKIMIZDA

Tepki Skoru
0
biliyorum alakasız olacak ama sormak istiyorum diplomamızı noterde onaylatmamız gerekiyormu yoksa başvurduğumuz ilçemi onaylayacak

Tepki Skoru
0
onaylama yok fotokopi alıyorlar..ben geçici mezuniyet belgemin fotokopisini vermiştim..

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
acil yardım v.s. gibi konu başlıkları açmak yasaktır.Konu içeriğini belirten kon başlıkları ile konu açınız. lütfen bir daha konu açtıgınızda bu uyarımı dikkate alınız.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle