esin52' Alıntı:
İNŞALLAH ÖZEL BİR OKULUN KOŞULLARI ÇOK GÜZEL AMA SİZİN AÇINIZDAN AVANTAJLARI VE DEZAVANTAJLARI NEDİR ÖĞRENMEK İSTERİM
arkadaşım öncelikle avantaj olarak düşünürsek;etkinlik çok,okulun fiziki şartları çok güzel,materyal bol,
dezavantaja gelince;herşeyin sorumlusu sizsiniz,öğrenci okuldan ayrılsa sorumlusunuz"öğretmen ol öğrencini elinde tut"sözü ile sürekli karşı karşıyasınız,veliler ile iyi şeylerde müdür muhattap kötü bir durumda siz muhattapsınız,öğretmene değer yok "para veriyorum son damlasına kadar bunun karşılığını görücem"zihniyeti ile karşı karşıyasınız,çalışma şartları çok ağır ben sabah 7 de başlıyorum akşam 19:30 da okuldan çıkıyorum,ssk yok,hasta olduğun zaman bile okula mecburen gidiyorsun kimse sana demiyor hasatsın git dinlen diye ölene kadar çalışmak zorundasın,aldığın kararlar müdürün aklına yatar ise uygulayabiliyorsun,kameralı bir yerde çalışıyorum sürekli uyarı ile karşılaşıyorum,yaptığın iş asla takdir görmüyor,bence en önemlisi şu bana sürekli karışan müdürün (tüm sınıf öğretmenlerinden özür diliyorum)branşımız ile alakası olamaması................bu şeklide uzayıp gidiyor diyceksin ki kendi tercihin çalışma ama ben kendime ceza verdim aöfü bitirene kadar bu şartlarda çalışıp deneyim kazanmak zorundayım.şuan 2.sınıftayım az kaldı 2 sene daha.......