Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Dişde yapısal bozukluklar

Tepki Skoru
0
İyi günler sayın Çiloğlu. İki yaşında bir oğlum var. Öndeki dört dişimde minelerde dökülme (doktorumuz doğum şoku dedi) ve renk kararması var. Benimde süt dişlerim ve kalıcı dişlerimde aynı türden yapısal bir bozukluk vardı. Ve ben şu anda kplama kullanıyorum. Ve diş doktorumuz bunun genetik olduğunu ve kalıcı dişlerinde bu şekilde çıkabileceğini söyledi. Oğlumun dişlerine flor sürdürüyoruz, düzenli olarak dişlerini fırçalamaya çalışıyoruz, ayrıca öndişlerinede küçük dolgular yatırdık. Acaba klıcı dişlerini kurtarabilmek için yapabileceğimiz birşeyler var mı? Bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden ilginiz için teşekkürler.

Tepki Skoru
0
malesef daimi dişlerde bu durum olmuşsa bu durumu düzeltmek için yapabileceğimiz bir şey yok malesef. ancak şu anda yapılması gereken her şeyi yapıyorsunuz zaten,koruyucu hekimlik adına ve süt dişlerindeki konservatif yaklaşımınız açısından doru yoldasınız

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle