Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Diş Kararmasi

Tepki Skoru
0
Merhaba...
ben 5-6 sene önce apseden dolayı ameliyet oldum
ameliyat olduğum dişim çok bariz bir şekilde karardı
ve artık içimden gülümsemek bile gelmiyor kararan dişim görünecek diye...
bu dişi beyazlatma imkanım var mı?
bunun yanı sıra dişlerimde çok beyz değil komple dişlerimi beyazlatmak istiyorum
bana verebileceğiniz bir fikir veya önerebileceğiniz bir yer var mı???
şimdiden teşekkürler..

Tepki Skoru
0
BU BİR OTOMATİK MESAJDIR batta... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

Tepki Skoru
0
ameliyatınız anladığım kadarıyla apikal rezeksiyon ameliyatı. dişin kararmasının sebebi ise devitalizasyon ( dişin canlılığını yitirmesidir ) . tek kararan dişiniz için
blaching ( beyazlatma ) uygulaması yapılabilir. intrakronal teknik bi alternatif olabilir. düzelemeyecek derecede renkleşme varsa sabit protetik restorasyon ( mesela porselen ) tek dişiniz için tadvi seçeneği olabilir. ben kendi adıma tüm dişlere yapılacak keyfi bir blaching ( beyazlatma ) işlemine karşıyım. beyazlatma mucizevi bir tedavi deilidir. dişteki mineral dengesini değiştimek surtiyle blaching yapılır. bunun bazı dezavantajları vardır. sıcağa soğuğa daha hassas ve kırılgan dişlere sahip olabilirsiniz. tek koyu olan dişe uygulatınız ama genel bi ağıza bu işlemi uygulatmamanızı öneriririm. tabi endikasyonnu ancak hastayı görünce doğru koyabiliriz.
bu işlemi diş hekimliği fakültesinden mezun herhangibir diş hekimi meslektaşım
uygulayabilir
geçmiş olsun dileklerimle

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00