Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Diplomalar yetişmiyor temmuz ataması hayal mi oldu?

Tepki Skoru
0
geçen sene bütten kalan arkadaşlarım az önce aöf ü aradım. sınav sonuçları cuma günü açıklanacak dediler. bu durumda iki hafta da diploma süresini katarsak tercihe diplomalar yetişmiyor. insanı tatmin edici hiçbir cevap vermiyorlar normalde her sene dün açıklanan sınav sonuçları bu sene neden böle geciktirildi açıköğretimlinin üstünden ne gibi oyunlar dönüyo anlamıyorum

Tepki Skoru
0
allah cazalarını versin hepsinin yiter yaaa yiter mikemmel aöf açıklayıver şu sınav somuçlarını

Tepki Skoru
0
arkadaşlar diplomalar olmsa bile sınav sonuçlarının açıklanması yeterli aöf bürolarından alınacak mezuniyet belgesi de diploma yerine geçiyor.Sadece eskişehiri arayıp diploma tarihinizi öğrenmeniz yeterli.Mezuniyet belgesi ile başvurabiliyorsunuz yani canınızı sıkmayın..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar diplomalar olmsa bile sınav sonuçlarının açıklanması yeterli aöf bürolarından alınacak mezuniyet belgesi de diploma yerine geçiyor.Sadece eskişehiri arayıp diploma tarihinizi öğrenmeniz yeterli.Mezuniyet belgesi ile başvurabiliyorsunuz yani canınızı sıkmayın..
geçen sene de bööle bi durum olmuştu mezuniyet belgesi kabul edilmedi. bugün aöf ü aradığımda onu da sordum diploma dışında böle bi belge vermiyoruz dediler.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar diplomalar veriliyor aöf den alın ben aldım dün beşvurnuzu yapın ha ayrıca diploma 2010 mezunu olarak gözüküyo ben üniversiteden 2008-2009 öğretim yılında 4.sınıf öğrencimşz olarak kayıtlıdır dıye belgede istedim çünkü ara sınf gibi gözükecekti sınavım geçerli olsun diye istedim aklınızda olsun

Tepki Skoru
0
arkadaşlar diplomalar veriliyor aöf den alın ben aldım dün beşvurnuzu yapın ha ayrıca diploma 2010 mezunu olarak gözüküyo ben üniversiteden 2008-2009 öğretim yılında 4.sınıf öğrencimşz olarak kayıtlıdır dıye belgede istedim çünkü ara sınf gibi gözükecekti sınavım geçerli olsun diye istedim aklınızda olsun
arkadaşım senin başvurunu kabul ettilermi? bu yılki klavuzda 28/06/2009 dan sonraki bir tarih yazanlar başvuru yapamıyormuş gibi bir bölüm vvardı yani o yazıdan bu sonuç çıkıyor.

Adaylar​
ın mezuniyet tarihleri ile ekrana yansıtılan KPSS tarihleri karşılaştırılacaktır. Sınava girdiği tarihten sonra
mezun olmu
ş adaylarca, mezun olduğu yükseköğretim kurumundan alacağı “…… yılına ait KPSS’ye mezun olabilecek

durumda iken kat
ılmıştır”
ifadesi bulunan belgenin onay bürosuna teslim edilmesi gerekmektedir.

bu ifade var.sizler 2009 kpss sınavında mezun durumda değildinizki nasıl başvuruda bulunabileceksiniz???????????????

Tepki Skoru
0
evet nasıl kabul ediyorlar bizimkisi edilmez diye yaamadık biz

Tepki Skoru
0
bu isteyeceğimiz belgeyle ilgili dilekçe istediler nasıl yazdınız

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat