Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Diploma Örnekleri

Tepki Skoru
0
Motivasyonu arttırmak için diploma örnekleri...

Tepki Skoru
0
rica ederim arkadaşlar , her düşünceye saygım sonsuzdur,buradaki ödüllendirme amacı sadece çocuğun olumlu yönlerini çıkarmaya yöneliktir ve ayrıca günlük diplomalardır .öğrenciler devamlı değişmektedir.Dün uslu,çalışkan veya neşeli diye sectiğimiz öğrenciler belki de bugün hiç öyle davranışlar göstermemişlerdir ve bu sayede öğrenciler arasında ayrımcılık ve kıskançlık nedeni olmaz.Hiç kimsenin bir günü diğer bir güne benzemez...Bizlerde de aynıdır bir gün neşeliysek diğer gün üzgün olabiliriz veya bugün çok çalışmışızdır ertesi gün tembellik yapabiliriz...süreç yoktur o yüzden sınıf içerisinde hep aynı öğrenciler ödüllendirilmez...

Tepki Skoru
0
çok teşekkürler arkadaşım. böyle birşeyler arıyordum bende çok iyi oldu.

Tepki Skoru
0
be en neşeliyi istiyorummm,lütfennnnn)))çok sevimliler özellikle kenar süsleri.teşekkürler

Tepki Skoru
0
Merhaba Velİlere ÇaliŞmalarindan Dolayi VerebİleceĞİmİz Dİploma Örneklerİ Var Mi Acaba? Benİmle PaylaŞirsaniz Çok Sevİnİrİm Şİmdİden TeŞekkÜrlker

Tepki Skoru
0
arkadaşıma bende katılıyorum çocukları bu şekilde sınıflamak hata olur diye düşünüyorum bunlar günlük diyorsunuz o zaman adı diploma olmasın biliyorsunuz aileler çocukları konusunda hassaslar

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle