Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Dikkatli okuyun

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yeniş bir haber samsun meb sınıfcılara seminer verip ücretli alacaklarmış

Tepki Skoru
0
aynı seyi kocaelide yapıyor arkadaşlar.artık oturup ağlayalım halımıze bu ne yaa:S

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bir şey sorucam...
bu sınıf öğrt.leri ücretli olarak mı alınacak?
ne olacak bu arkadaşların statüleri?

Tepki Skoru
0
hakikaten aglamak istiyorum biz kontenjan diye yırtınırken aldıgımız habere bak.önce atama bekleyenleri ata da sonra açıgın kalırsa birşeyler tapmaya çalışırsın.en azından dersinki okulöncesi ögretmenleri atadım ama yetmedi buna başvurmak zorunda kaldım.sen bizi atamadan nasıl olur böyle bişey ya.

Tepki Skoru
0
nasıll olacakları belli degil şimdilik bak görürsünüz kpss puanı yüksek olanları kadrolu yada sözleşmeli alırlar

Tepki Skoru
0
okulöncesi mezunu yokmuda bu uyglamaya başvurmuşlar saçmaaaaaaaaaa

Tepki Skoru
0
bunlara inanmak istemiyorum...
bizim elimizde kapı gibi diplomamız var...
o zaman neden 7 sene bu bölümün eğitimini aldık....
madem 60 saatlik eğitim yetiyordu da!!!!!!
öncelik bizim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eğer bizden kimse kalmazsa o zaman atasınlar sesim çıkmaz....
ama biz açıkta kalıpta onlar atanırsa varya o zaman hakkımızı ararız!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tepki Skoru
0
eger kasımda yıne okulöncesı alımı olursa bı sureliğine durdururlar.hersey karıştı ne yaptıkları bellı değil

Tepki Skoru
0
eger kasımda yıne okulöncesı alımı olursa bı sureliğine durdururlar.hersey karıştı ne yaptıkları bellı değil
ya karışacak bişey yok aslında olay cok basıt alıma 46 dan aşşagıya dogru devam edecekler bukadar basit ne gerek varkı sınıfcılara büte kalan atanamayanlarda var onlarla kapanmıyomu bu acıkta sınıfcıları hazırlıyolar ya yada bence kasımda alım az olursa bırakacak lisans lılar kpss calışmak icin ücretli ögretmenligi belkide sınıfcıları bunun icin hazırlıyolar

Tepki Skoru
0
hayır arkadaşlar ikinci atmalarda çocuk gelişimcileride bizden sonra atayaaklardı ne oldu onlarıda okul öncesi ile beraber atadılar bizde dışarda kaldık aynısını sınıf öğretmenleri için yaparlarsa hiç şaşırmayalım onları yüksek puanla alırlar bizde bekleriz böyle..........ssaassrrre

Tepki Skoru
0
arkadaşım nerden duydun bunu??? böyle söylentiler var ama sen nerden duydun????

Tepki Skoru
0
o haber eski haber arkadaşım yaaaaaaaaaaa!!!!

Tepki Skoru
0
hiç boşuna üzülmeyin arkadaşlar daha sınıfçıları eğiteceklerde sonra sertifika werceklerde sonra görewlendircekler en az 1 ayı bulur bu ki onlar atansada yerleri boş gözüküyo bütün ücretlilerin yerleri boş gözüküyo çünkü

Tepki Skoru
0
bu sınıfçılar hani yüzle bizim mesleği yapacaklar çok merak ediyorum çünkü bize okadar çok laf sayıyorlarki....

Tepki Skoru
0
üzülmemek elde değil yalnızca boş boş evde oturupta beklemek çok sıkıyor ve bunaltıyor insanı:((( ama sonunda sevineceksek bekleriz mühim değil:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle