Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

dikkat:eğitim ödeneği için yarın son gün

Tepki Skoru
0
canım artık çok geç alamıyoruz ama ilçeye dilekçe verdik bakalım 2 . atama oldu ancak gelebildik diye umarım iyi sonuçlanır isterseniz alamayanlar ilçe milli eğiime dilekçe verebilir gerelçeleri ile birlikte

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bende 30undan önce göreve başladım sözleşmeyi imzaladım ama banka hesabı açtıramadım daha birde ssk girişimde yapılmadı okuldaki memur ödenek alıcaksın dedi fakat sizce alabilcekmiyim

Tepki Skoru
0
bu gun meb deki memur bana resmi bir yazı okudu arkadaslar..sözleşmeli atananlara odenek yokmus..verilenlerdende geri toplanacak dedi..bence geri toplanmaz..ama yazıyı okudu yeni geldi bende odenekleri hazırlamıstım iyiki yollamamısım dedi gorevli..:(((yinede canınızı sıkmayım ..

Tepki Skoru
0
alla alla önceden veriliyodu şimdimi kaldırmışlar kafam karıştı walla

Tepki Skoru
0
sözleşmeli olarak yeni atanan arkadaşların arasında eğitim ödeneğini alan varmı yoksa ödenek iptalmı edildi

Tepki Skoru
0
bende almadım henüz ancak çalıştığımm yerde daha önceden göreve başlayanlar aldılar.. maaşla birlikte verilir diolar ama.. bekliyorum..

Tepki Skoru
0
ama ben milli eğitimden duydum sözleşmelilere ödenek verilmiyecek vereilen ödeneklerde geri alınacak die ne kadar dogru bilemiyorum ama

Tepki Skoru
0
arkadaşlar imzaladığımız sözleşmede açık ve net olarak eylül ayında işe başladığımız taktirde ödeneği alacağımız yazıyo dahası varmı sizce??

Tepki Skoru
0
sözleşmeliyim eğitim ödeneğimi aldım 30 eylülde göreve başlamıştım.

Tepki Skoru
0
walla ben daha alamadım 28eylülde başladım göreve boluda görev yapıyorum okuldaki öğretmen arkadaşlarla toplanıp dilekçe yazdık

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle