Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Dİkkat ... Bu doĞru mu???

Tepki Skoru
0
hocam,mili eğitim yada memurlar nette yayınlanmamışsa bu yazı inanmayın.

Tepki Skoru
0
baktım oralarda yok ,pek inandırıcı değil ,zaten bir soruna ne zaman iş işten geçmeden çözüm buldular ki şimdi birşeyler yapsınlar...

Tepki Skoru
0
hocam bu yazı nerden elinize geçti doğru olabilir çünkü gerçek iddialar var yarın çıkar kokusu.

Tepki Skoru
0
yazının başında milli eğitim bakanlığı yazıyo ama sonda herhangi imza mühür yok.öyle olsa tv ler söylerdi

Tepki Skoru
0
bende haberlerde kpss yargı yolunda diye okumuştum bu sabah.Hakkımızda hayırlısı olur işallah

Tepki Skoru
0
az önce haberlerde dinledim,kesinlikle atama durdurulmayacak,kopya çekenlerin atamaları iptal edilecek,eğer ispatlanırsa

Tepki Skoru
0
bu yazı doğrumuuuu? Allahım yardım et hakkımızı alıcaz inşallaaaaah

Tepki Skoru
0
neden böyle yalan yalış şeyler yayınlıyosunuz ya sabah sabah ağladım görünce yazıklar olsun

Tepki Skoru
0
bende ole duydum ıptal yok..kesınlıkkle bellı olana kdr hıc bır degısklık yok

Tepki Skoru
0
350den fazladır o kopya çekenler bence. Sadece tahmin edilebilen 350 kişidir şuan için. Çünkü yakalanırlar diye birkaç yanlışı ve boş bırakmayı kasıtlı olarak yapmış olanlar da vardır.
Sonuç olarak hakkımız fazlasıyla yendi.
Bunların hepsi tesbit edilip atamaları iptal olsa bile bu sefer puanların yeniden hesaplanması gerekecek, standart sapmalar da değişecek. Şu an beni geçmiş olan birsürü adayı bu sefer ben geçeceğim, ya da tam tersi onlar beni geçecek. Sıralamalar değişeceği için ADİL atama yapılamayacak.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle