ben ücretli öğretmenlik yapıyorum tam gün yani 40 saat. ama okulumda 40 saat gösteremiyoruz yarım gün gösterip devamını cocuk kulübü gibi göstercez okuldan alcaksınz ücreti dediler . benimle aynı durumda olan var mı ??
ücretlendirme öğretmenlerin yarım gün çalışabileceklerini biliyorum bn .en kısa zamanda düzeltin bnce.kadroluyla yer değiştirmeniz gerekiyo.Ücretlilere tam gün sınıfı verilmez.
arkadaşım ben geçen sene aynı durumdaydım,, bu senede senin durumunda olan arkadaşlarım var. milli eğitimden size yatan 30 saat.. kalan 10 saati okulun size tamamlaması gerekiyor oda ortalama 240 tl yapıyor müdürünle bu konuyu en kısa zamanda konuşup açıklığa kavuşturmanı tavsiye ederim..
ücretlendirme öğretmenlerin yarım gün çalışabileceklerini biliyorum bn .en kısa zamanda düzeltin bnce.kadroluyla yer değiştirmeniz gerekiyo.Ücretlilere tam gün sınıfı verilmez.
bağımsız anaokulun da kadrolu tam gün 8:00-17:00 şeklinde çalışan bir okul ömncesi öğretmenin maaşı ne kadar acaba çok merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim ben şuanda köy okulunda anasınıfı öğretmeniyim bundan sonra anaokulu olmasını istiyorumda maaş ne kadar oluyor merak ediyorum anasınıfı öğretmeni maaşıyla bağımsız anaokulunda öğretmen maaşı ne kadar acaba yardımcı olursanız çok sevinirim.
"Hamsi" hocam ben anaokulunda 08.00-17.00 arası çalışıyorum mayıs ayı için belirtiyorum ek dersim 790 tl idi.Yani haftalık 27 saat ek ders yazılıyor hocam.Ama bir kere daha düşünün hocam yazarken ek dersi güzel olsa da çok yoruyor insanı.