Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

DİKKAT !!! 2012-2013 ücretli öğretmenlikle ilgili ..

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar Facebook'ta birkaç kişiden duydum : Aöf'den önlisans yazısı almaya gittiklerinde bu yıl ücretli öğretmenlik yapamayacağımız söylenmiş. Ben arıyorum sürekli Aöf'nin ve bürolarının numaraları meşgul . Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

Tepki Skoru
0
ben böyle bir şey duymadım ama öyle saçma şey olmaz eğer alttan dersin yoksa başvuru yapabilirsin

Tepki Skoru
0
alttan dersim yok fakat geçen yıl kredili sisteme geçilince !. sınıflara psikoloji dersi konulmuş o bizde alttan ders olarak görünüyormuş söylediklerine göre .. Bu Aöf'nin suçu böyle birşey varsa

Tepki Skoru
0
sen başvurunu yap olur inş ;) herkes başvuruyor bi sorun olmaz

Tepki Skoru
0
Bugün aöf bürosuna gittim önlisans yazısı vermiyorlar .. Kimse şikayetçi değil mi bu durumdann beni duyan yok mu yaaaa ?

Tepki Skoru
0
bende başvuruya gittiğimde önlisans diploması alamadım psikolojiş dersini bahane ettiler. alttan dersim olmadığı halde başvuru yapamıyorum.

Tepki Skoru
0
şikayet edilecek nereler varsa edelim.moralim çok bozuk tamamen aöf ün hatası

Tepki Skoru
0
ya bu çok saçma nasıl vermezler ki bikere yasa var bunla ilgili vermke zorundalar ya

Tepki Skoru
0
çoook saçma yahu önce muzun olamıyoruz birde böyle bir sorun birde 3 .sınıfların 1. sınıfdan psikoloji dersi alttan gözüktüğü için 4. sınıftan ders alamıyor diye birşey duydum bilen varmı..............

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar biraz önce bir msj geldi aöf ingilizceden muaflık var sanırım aynı msj gelen varmı acaba erken bitermi şu okul yaaaaaaaaaaaaa

Tepki Skoru
0
EVET ARKADAŞLAR ÖNLİSANS MEZUNLARI BU SENE ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK YAPAMAYACAKMIŞ BEN MEB den ÖĞRENDİM BÖYLE BİRŞEY VAR YANİİİİİ......

Tepki Skoru
0
çok kötü bir durum biz çocuk gelişimciler olarak bu işin çözülmesini bekliyoruz madem çalıştırmayacaklar bizlerede uygun iş imkanı sağlasınlar nerde çalışacağımız dahi belli değil ama üniversiteler her yıl milyonlarca çoçuk gelişimi için kontejyan açıyor amaç ney, ne için, özel okullar da dahi çalışamıyoruz, rehabilitasyon merkezlerinde çalışamıyoruz,ne için okuyoruz belli değil ama nedense sınıf öğretmenlerine 1-2 aylık eğitim verip o.ö.ö olarak işe alıyorlar bu haksızlığa nasıl göz yumulur tamam öğretmen statüsünde değiliz ama bu ihtiyacı neden ön lisans mezunları ile gidermiyorlar kpss yede girmiş olsak kadro yok ne yapıcaz bizler 3 yıl lisede 2 yılda üniversite omak üzere 5 yıl bu işin rğitimini alıyoruz çok yazık emeğe ve geçen zamana

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle