Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Diğer anasınıfı öğretmeniyle anlaşabiliyormusunuz

Tepki Skoru
0
insan mutsuz oldugu yerde başarılı olamaz o yuzden kafanıza takmayın... o kişi sizin ondan daha iyi bir ogr. oldugunuzu bıldıgı için ayagınızı kaydırmaya çalışıyo... :))

Tepki Skoru
0
biz 4 öğretmeniz.iki sabahçı iki öğleci.hatta benim sınıfıma gelen usta öğretici olduğu için her sene değişiyor.gerçi bu sene kadro açıldı.bakalım temelli gelen nasıl olacak.endişelerim yok değil.ama bu endişeler sınıfın kullanımı konusunda benim bazı hassasiyetlerim var,diğer arkadaşın da bunlara önem vermesi gerekir.aksi takdirde anlaşmazlık çıkıyor.ama kıskanma babında değil.hiç olmadı.diğer arkadaşlarla çok uyumluyuz,her konuda anlışıyoruz.

Tepki Skoru
0
ben 4 yıldan beri tek sınıflı bir ilköğretim okulundaydım şimdi ise 6 tane ansınfı olan bir okula atandım bu konuda çok tedirginim umarım böyle şeyler yaşamam

Tepki Skoru
0
gerçekten siz biraz başarılı oldunuzmu özelikle zümre öğretmnmleri hemen kıskanıyolar....buna bir anlam veremiyorum..hiç bir kimseye hele eğitimciye asla yakışmaz...lütfen...

Tepki Skoru
0
Deniz arkadaşımın düşüncelerine sonuna kadar katılıyor ve şunlarıda eklemek istiyorum.Birkaç arkadaşımın düşüncelerini belirtme uslupları beni çok üzdü.Çünkü ben 7 yıldan bu yana USTA ÖĞRETİCİ olarak eğitimin içinde yer alıyorum ve bu alanda da gerek okul yöneticiliği gerek velilerim ve gerekse çevre tarafından takdir gören bir EĞİTİMCİyim.Usta öğreticilik , sözleşmeli öğretmenlik,kadrolu öğretmen gibi terimler benim ve birçok arkadaşımın çok da alakadar olmadığı terimler.Bizim işimiz eğitim ( her konuda ve herkesi ),bu nedenle meslektaşlarımızı böyle terimlerle etiketlemek yerine lütfen yapılan işlere bakalım ve birbirimize destek olalım, çünkü bu TÜRKİYE BİZİM , TÜRKİYENİN ÇOCUKLARI HEPİMİZİN.
Tüm eğitimci arkadaşlarıma sevgi ve saygılarımla...

Tepki Skoru
0
Çok haklısın Şekerkaramel. EĞİTİM i en az senin kadar ciddiye alan ve işini çok seven bir eğitimciyim. İşin özü bulunulan pozisyon değil; yapılan iş ve emektir. Benim bu konu ile ilgili görüşüm; okul öncesi eğitimin, usta öğreticilerin yoğunluğuyla verildiği sürece hak ettiği yere gelemeyeceğidir. [En azından toplumsal alanda:))] Lise mezunu olduğu halde bir şekilde öğretmenlik yapılabilen başka bölümler yok sizlerde biliyorsunuz. Onun için eğitimci olabilmek için EĞİTİM şart bence .. Herkese başarılar diliyorum. Sevgiler..

Tepki Skoru
0
Bence bu öğretmenler arasındaki rekabet ortamını yaratan,gereksiz çekişmelerin olmasına neden olan okul yönetimi ve özellikle veliler oluyor.Bence biz öğretmenler bu gibi durumlar karşısında birlik olmalıyız,birbirimizi asla kötülememeliyiz.Ben de yeni atandım.Bir öğretmen daha var.O da ücretli öğretmen ve daha önce kreşte çalışıyormuş.Veliler büyük olasılıkla o öğretmeni isteyeceklerdir.Çünkü burası küçük bir yer ve onu tanıyorlar.Kayıtta söyledikleri şey,biz öğretmenini seçmek istiyoruz,hangi öğretmenler var...vb.Bizi farkında olmadan rekabet içerisine sokuyorlar,kimileri böylece fesatlaşabiliyor.Ama ben soranlara eminim o öğretmen arkadaşta işinde çok iyi ve çocuklarınızı en iyi şekilde yetiştirmek için elinden geleni yapacak biri diyorum..Ve ben işimi hakkını vererek,en iyi şekilde yapacağım ama bunu öbür arkladaştan daha iyi olmak için değil kendim ve öğrencilerim için yapacağım.Asla bana başka bir öğretmeni çekiştirmelerine izin vermeyeceğim.Bu tür konularda tolerans gösterilmemeli yoksa ipin ucu kaçıyor..

Tepki Skoru
0
Ben Kimseyle Sorun Tartişma Yaşamdim,yaşamamaya çaliştim Arkadaşlar..ama Malesef Geçen Yil Yeni Liseden Mezun Olan Ve Hatta önceki Yil Stajerim Olan Bir Arkadaşla Tartiştim..butartişmalarin Tek Sebebi Insanlarin Biryerlere Belli Bir çaba Sarfetmeden Torpille Gelmesi Ve şimarikliği Bence Bende Pek Muatap Olmuyorum Butarz Insanlarla..öğretmeniz Saygiyi Biz Nasil Göstereceğimizi Bilmezsek çocuklara Nasil öğretiriz?

Tepki Skoru
0
nedenini anlayamıyorum ama aynı durumların benzerlerini bende yaşadım...galiba arkadaşlar bazı başarılardan örnek almak yerine burun ucuyla bakıyorlar...arkadaşlar bence işinizi yapın ve denizin dediği gibi cahillere uymayın

Tepki Skoru
0
Ben Arkadaşlarla Daha Yeniyim Ilk Defa Fazla öğretmenle çalişiyorum.şimdilik Aramiz Iyi Sonrada Iyi Olacak Gibi Bir His Var Arkadaşlarim Bana Bu Izlenimi Verdiler çok Sağolsunlarrr.iyi Bir Sene Geçiririz Umarim.onlardan öğreneceğim çok şey Varrr.......

Tepki Skoru
0
bir öğretmenle sorun yaşamak için aynı sınıfta olmak gerekmiyor,başka bir grup öğretmeniyle de aynı sorunları yaşayabiliyorsun..ben bu insanları kompleksli olarak görüyor ve kendi sorunlarıyla başbaşa bırakıyorum..kendine güvenleri olsa böyle bir yarışa girmezler..2001den beri bu işin içindeyim ve çok defa karşılaştım ve çok defa da amaçlarına ulaşamadılar..hepsi kendi havalarında yani..hemen hemen heryerde bir tane böylesi çıkıyor arkadaşlar..boşverin

Tepki Skoru
0
Eğitim camiasında çok rastlıyoruz ama en güzeli önemsememeye çalışmak

ata

Tepki Skoru
0
7. yılımı çalışıyorum ve bu zamana kadar çok kişiyle çalıştım. içlerinden sadece biriyle çok iyi anlaştık. kartal esentepe anaokulunun eşsiz öğretmeni KAMİRAN ÇAKARA. ona çok şey borçluyum.

Tepki Skoru
0
ben okuld tek ansınıfı öğretmeniyim ama benimle sorunu oln öğretmen sınıf öğretmeni bir bayn sürekli milli eğitime gidip benimle ilgili sorun çıkarmk için uğraşıyor.
en sonra belgelerimi bahane etti ama Allah tan hepsi tam olduğu için bişey yapamadı.
size tavsiyem onu görmeyin bile o zman dah çok sinir oluyo ve bi zaman sonra vazgeçiyor

Tepki Skoru
0
aranızda en sanslı olan benim galiba 5 ögretmen 1 müdür 2 yardımcı personeli olan bir okulda calısıyorum tüm okulun birbiriyle iltisimi mükemmel kimsenin kimseye üstünlük kurma çabası yok kimse bir baska sınıfın velisiyle muhattab olmaz ve dıger ögretmenler hakkında konumaz arkadaslar hepinize böyle güzel ortamlarda çalısmak nasip olur insallah Ş.SELAHATTİN KARAKAŞ ANAOKULU seviyorum burayı ya............

Tepki Skoru
0
bizimde şu anda diğer öğretmen arkadaşımla bir problemim yok ama o kadrolu olduğu için kendini birşey sanıp hep konuşuyoo ama kavga etmedik bende sinir oluyorum ama bişey demiyorum kendisini bu sene yeni tanıdım daha ve aynı sınıfı paylaşıyoruz herkese kolay gelsin zor vallahi arkadaşlar

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar diğer anasınıfı öğretmeni derse girdiğinde biz dersten çıkmış oluruz yada tam tersi.Geride bıraktığımız ve o öğretmenin gördüğü tek şey sınıf panosuna asılı etkinlikler v.s dir.Kıskanılan konuda yapılan etkinliktir. Taki 23 nisan ve diğer özel günlere kadar(o günde çıkarılan rontlar ve danslar kıskanılır).Düşününce çok komik gelicektir herkese ama genelde gördüğüm böyle şeyler...Fakat şunuda belirtmeliyimki kıskanmak yerine imrenmek ve daha iyisini yapmak için bazen karşıdakini örnek almaktır herşey; ha karşıdaki insanın ne derece kendini geliştirdiğine bağlı bu söylediklerim.Aman böyle şeylerle ne mesleğimizi nede kendimizi küçültelim.Aksi halde kendimizi ve mesleğimizi yıpratır verimli olamayız.
Sevgilerle
katılıyorumm ve şunu belirtmek istiyorum kişilik problemi olan insanlardan kendine saygısı olmayan ve gelişime öğrenmeye kapalı olan insanlardan sakınmak lazım susun uzak durun yapabileceğinizin en iyisi o ve denisse ye de katılıyorum ufak bi resim koymuş güzel şeyler yazıyo ...

ata

Tepki Skoru
0
benim çocuklarım her sabah okula geldiklerinde panoda bizim yaptığımız faaliyetin aynısını öğlencilerin yapmış olduğunu görünce çok sinir oluyorlar yaaa:D çocuk aklıyla öğlenci öğretmene kızıyorlar:) çocuklara durumu iyi niyetle izah ediyorum ama hergün de aynı faaliyet kopyalanmaz kiiii yaa. az biraz değişiklik yapsa keşke

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende ikili çalışıyorum.Aman nazar değmesin biz oldukça iyi anlaşıyoruz.hemen hemen her konuda ortak hareket ediyoruz.Birbirimizin hassasiyetlerine özen gösteriyoruz.Bir şey olduğunda hemen birbirimize haber veriyoruz.Mesala ben yada arkadaşım sınıfla ilgili yapılacak bir şey olduğunda hangimiz müsaitsek o yapıyor.Değişik bir etkinlik yaptırdığımızda birbirimizede yapıyoruz.Sen veya ben değil biz olarak hareket ediyoruz.Arkadaşlık helede branş arkadaşlığı böyle olmalı.Her şey paylaşıldıkça güzel.Çekememezlik ve kıskançlık kötü bi şey bunu hepimiz biliyoruz.Bende geçen sene buna benzer bazı şeyler yaşadım.Bende değişik etkinlikler yaptırdığımda sorun oluyordu.O yüzden biliyorum insanı huzursuz ediyor bu durum.Allah herkese iyi anlaşacağı arkadaşlıklar nasip eylesin sanada kolaylık versin arkadaşım işin çok zor.

Tepki Skoru
0
cimi haklısın herkes tecrübelerin başkalarıyla paylaşsa aslında sorun yaşanmayacak bazıları bilgilerini daha doğrusu elindeki kaynakları saklıyor,en iyisi kompleks yapmamak öyle değil mi?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle