Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

dgs sınavıyla aöf ye yerleşenler buraya! :)

Tepki Skoru
0
selam kızlar :) evet dgs ile yerleşenler burayaaa :D arkadaşlar bişey sorucam size dünde başka bölümde sordum neslihan arkadaşım yanıtladın ama hani şu geçmiş yıllara aıt sorulara ulaşmakla ilgili... ben aynen girdim e öğrenme portalına hatta sınav soruları bolumunu sectım yılını falan ama karşıma sadece e-kitatan faydalanabılırsınız diye bişey cıkıyo sizdede aynısı olmuyo mu arkadaşlar

Tepki Skoru
0
:))) e-kitap linki varya solda ona tıklayınca;
01 - Açıklama
02 - Kitapçık Kodları
03 - Cevap Anahtarı

kitapçık kodlarına tıklayınca bizim bölümü buluyosun,bulunca da parantez içinde ders kodlarımız var lavanta ona tıklıyosun soldaki kodlardan sınav soruları karşına çıkacaktır :)

Tepki Skoru
0
oturum(....)olarak yazıyo kodlar parantezin içinde

bizim 3.sınıf kodlarını vereyim ben direkt yav en iyisi :D 1352-2352

Tepki Skoru
0
açık öğretim okuyorum bende e öğrenme portalında oturum açmak için kullanıcı adı ve parola istiyor bunu nerden nasıl alıyoruz biliyormusunuz

Tepki Skoru
0
ben bişey sormak ıstıyorum aöf portala yüklerken kopyala yapıstır yapanların dosyasını kabul etmeyecegını söylemiş...bu durum yükleyecegımız yıllık ve gunluk planlar ıcınde gecerlı mı acaba..yıllık plan cok uzun cünkü ben direk kopyalayacaktım ama sormak ıstedım..

Tepki Skoru
0
ben kullandığım yayın evinin yıllık ve günlük planını indirip değerlendirme kısımlarında oynamalar yapıp yükledim ve sorun çıkmadı bakıp değerlendiriliyor olumlu yorumlar yazılmış yani bi sıkıntı çıkmaz.

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlarr çocuk gelişimii bölümüü içinn öss de hangii sınavlara girmekk gerekiyooo sözelmi? ea mı? buu sistemm hakkında fazla bi bilgimm yokkk yardımcı olursanız sevinirim.....
önlisans bölümüü mezunlarıda aöf de direk kayıtmıı oluyooo yoksaa bii sınav gerekiyomu?

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlarr çocuk gelişimii bölümüü içinn öss de hangii sınavlara girmekk gerekiyooo sözelmi? ea mı? buu sistemm hakkında fazla bi bilgimm yokkk yardımcı olursanız sevinirim.....
önlisans bölümüü mezunlarıda aöf de direk kayıtmıı oluyooo yoksaa bii sınav gerekiyomu?
çocuk gelişimi için sözelden giriyrsunuz fakat okul öncesi için eşit ağırlıktan.
önlisans mezunları dgs sınavına girerek belli bi puan şartıyla aöfye yerleşiyorsunuz..

Tepki Skoru
0
önlisans mezunları dgs sınavına girerek kac puan şartıyla aöfye yerleşiyorsunuz..ve diploma puanınında bir önemi varmı cvp yazarsanız sevinirim arkadaşlar :)

Tepki Skoru
0
ön lisans başarı puanı dgs de çok etkili oluyo bence ben şahsen 3.82 ganoyla mezun oldum 64 bşarı puanı geldi ve oldukça ii oluyo dgs zaten pek çok sınava göre zor ve farklı bir sistem işleyişi var okul puanları ciddi anlamda fark attırıyo yani. puanlarda her sene değiğişiyor zaten kontejanlar az. bu sene a.ö.f 2000 kişi alınca baya bi panlamalar farklılaştı onda bile 211 le kapattı en düşük a.öf alıyo. en yüksek zaten ODTÜ 245 ti bu sene seneye ne olur bilemem

Tepki Skoru
0
Bi de birisi çocuk gelişimi 4 yıllığı sormuş söz bölümden alıyodu eskiden ama artık o bölümler kapatıldı tek alanda galiba yanlış hatırlamıyorsam hacettepe kaldı o da EA alıyor ve puanı yüksek diye biliyorum.

Tepki Skoru
0
nimet çakmak cok açıklayıcı oldu cok teşekkür ederim :) yani kısaca zor direk 4 yıllıgı kazanmak gerek :)

Tepki Skoru
0
çalışın zor değil hocam ben bu sene kazandım çok şükür zor değildi. sistemi kavramakla ilgili bir mesele bana sorarsanız da 4 yıllığı kazanmak zor. Sistemi kavramanız lazım hangi sınav olursa olsun. sormak istediğiniz bişey olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım bu konuda kendimde zorlandığım zamanlar yaşadığım için...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle