Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Devlet okulunda anasınıfında kamera

Tepki Skoru
0
kamera, neyi, kimi, niçin gözlemek için? çocukları mı? öğretmeni mi? koridor olur, okulun dış bahçe kapısı, giriş çıkışlara yönelik olur vs. ama özellikle bir sınıfa, öğretmenin sınıftan çıkması yönetmelikçe yasak bulunan bir sınıfa takılması çok ilginç ve şaşkınlık verici..

Tepki Skoru
0
öncelikle şunu söylemek istiyorum.ben 3 yıldır kameralı sınıfta çalışıyorum.bunun dezavantajlarının yanında avantajlarını da yaşıyorum.zaman zaman doğal olamıyorum.ama sınıfta yaşanan olumlu yada olumsuz olayların şahidi oluyor.kimsenin aklında soru işareti olmuyor.herşey ortada oluyor.internet olayına karşıyım başkaları tarafından izlenmek hiç uygun olmaz.bence olumsuz düşüncelerini bir kenara bırakıp olumlu tarafları göz önünde bulundur.ben öyle yapıyorum artık.canını sıkma ve doğal ol

Tepki Skoru
0
aklıma ilk gelen velilerin isteği üzerine böyle bişey olabileceği oldu..
bu velilerde sadece 1 velidir, kesin müdürün çok yakın arkadaşı yada okula yüklü bağışlar yapan biri...

saygılar....

Tepki Skoru
0
seneye benim çalıştığım devlete bağlı anaokuluna da kamera takılacak.Sadece müdür gözlemliycekmiş ama bilmiyorum.Sınıfıma kamera takılması ve birilerinin beni izleyeceği düşüncesi rahatsız ediyor.Özellikle başlarda çok zor olacak.Bende yasak olduğunu duymuştum ama emin değilim.Bakalım nasıl olacak. Çok endişeleniyorum ya..

Tepki Skoru
0
kesin o müdürün gıcıklığı bence çok saçma öğretmenine güvenmeli,o müdürünüzün sorunu,ayıp etmiş doğrusu.Siz işinizi gönül ferahlığıyla yapın,kendinizden eminsinizde,sorun yok,emin olunki o utanacak

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar bune saçmalık böyle....gözlenecek başka yer kalmamışmı okulun...sınıfa takıyorlar...pesss yani... umarım kimsenn başına gelmez...

Tepki Skoru
0
bağımsız anaokulun bir tanesinde var kamera sistemi ama henüz velilere açılmış değil sadace müdür izleyebiliyor.Ve bu devletin anaokulu.Bütün sınıflara takılmış durumda.İşini doğru yapan insanlar için sorun değil zaten ama yinede bir tuhaf oluyor insan,zor bir durum

Tepki Skoru
0
Her An İzlendİĞİnİ Bİlmek İnsani Tedİrgİn EdİceĞİnden Rahat Hareket EdebİlİceĞİnİ DÜŞÜnmÜorum Okullun Bellİ Yerlerİnde Tamam Gereklİ Ama Siniflarda Olmamali Öleyse BÜtÜn Siniflarda Olsun Bakalim İlk Orta Lİse Ünv. HİÇ Uygun DeĞİl Bence Orasi YaŞam Alani Ve İnsan Rahat Olmadi EĞİlİp Kalkiyiruz Bayan Olarak Özellİkle Yerlerdeyİz Oyun Oynaken SÜrÜnÜoruz Gerekİrse Tamamen SaÇmalik Hem Neyİ Merak Edİolar Anlamiyorum İlk. Orta Lİse Çocuklarini Bu DÖnemlerİnde Nasi İslİcekler Yada ÖĞretmenlerİnİ HeÖ Ben Aİlelerİn Çocuklarinin Hayatindakİ Her Ani Her Dakİkasinda Ne YaptiĞini GÖrmesİnİ SaÇma Buluorum Sorunlar Çikabİlİr ÇocuĞun Anlatmasi İletİŞİ AÇisindanda İyİ Olucaktir.ne Merakli İnsanlar Var Anlayamiorum Bazen GÜvensİzlİkmİ Ne Bİlmİorum Öle İse EĞer ÖĞretmene GÜvenmeyen Bİ Velİ Zaten Arizadir Kendİ GĞvenİlmez OlduĞu İÇİn Kİmseye GÜvenmez İpek BÖceĞİ Kocasinda BÜyÜtsÜn ÇocuĞunu Bence

Tepki Skoru
0
İlgİnÇ?........
Ne EĞİtİm Verİlİr Dİmİ Ama?
Yerİ GeldİĞİnde Sinifa Bİr Çİvİ İÇİn Para Yok Derler.....canlari İsteyİnce Kamera Da Takarlar,Çorap Ta Örerler.....

Tepki Skoru
0
iki gün önce de benim velilerden (sorunlu bir tip) bir tanesi de sınıfa kamera takılmasını istedi.çok merak ediyormuş sınıfta ben çocuklara ne yapıyormuşum da çocuğu hep şikayet ediyormuş .ama bilmiyor ki çocuk annesinden korkusundan yalan söylüyor...

Tepki Skoru
0
benim okulumda devlet okulu ve ilköğretim okulu sadece karidprlarda kamera var anasınıfınında bulunduğu koridorda kamera var fakat sınıf içinde yok o yüzden rahatsızlık duymuyorum 5 yıl özel okulda da kameralı sistemde çalıştım çok rahatsız edici bir durum olması öğretmenin hareket alanını kısıtlıyor

Tepki Skoru
0
okulumuza bu ay kamera takıldı şimdide telefonlar baglandı her sınıfa ama su moralimi bozan sey telefonlar dinleniyor kayıt ediliyor bu kadar olmaz bence insanların özel hayatlarına saygı yok...sizce dogrumu yapılan sey?ben bu olaydan dolayı cok rahatsızım

Tepki Skoru
0
sayın arkadaşlar bu soruna karşı yapacağınız şey şudur yazılı olarak müdür efendiden bunu neden ve neye dayanarak yaptığını isteyiniz bakın hemen nasıl söktürüyo

Tepki Skoru
0
merhaba
öncelikle artık anaokullarında ve kreşlerde kamera sistemi yasaklandı müdürünüz bu olayda diretirse yasal hakkınızı isteyebilirsiniz

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle