Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Devam Çizelgesi

Tepki Skoru
3
Merhaba arkadaşlar,fikrinize ve bilginize ihtiyacım var : okul müdürümüz sene başında,"devam çizelgesi tutmana,imzalamana gerek yok,ben sizin yerinize dolduruyorum" demişti...ben de öyle yaptım.ama bu hafta müfettiş gelicekmiş,sorun olur mu sizce? ve ikinci sorum; müfettişler rehberliğe geldiğinde evraklara bakıyorlar mı?bana geçen yıl geldiklerinde bakmamışlardı.ama bir arkadaşımın dosyalarını incelemişler...bir bilginiz var mı?

Tepki Skoru
0
fikri olan yok muuuu :(
bize zümre toplantısında müfettiş evraklarınız tam olmalı demişti. size gelen müfettişe bağlı birazda bence. arkadaşıma gelmiş sadece sormak istediğin bişey varmı deyip çıkmış.devam çizelgesinin önemli olduğunu duymuştum...

Tepki Skoru
3
teşekkürler,zaten ben de dün kimseden ses-seda çıkmayınca bugün devam çizelgemi tamamladım...

Tepki Skoru
3
Evrak kontrolü yapılıyor,oyun gözlem forumu,anektod örnekleri vb.... hepsinin tam olması gerek ama müfettişten müfettişe değişiyor bakıp bakmamaları,olmasında yarar var.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle