Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Dev iki proje: KALE ve KIZ KULESİ

Tepki Skoru
0
Benden psikopat olmasın psikopat bir arkadaşımın (Ki kendisi psikopatlıkta beni örnek aldığını söylemesine rağmen ben olayın boynuz/kulak misali olduğunu düşünmeye başladım...) yaptırdığı seçmece 2 proje...

1: KALE:

...

2: KIZ KULESİ

.

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
0
arkadaşnza sizi örnek aldığı için ;)) sizede örnek olup bizimle paylştğnz için teşkkrler öğretmenm ;))

Tepki Skoru
0
Yok yaa beni örnek filan almasın. Böyle etkinlikler yapıyor moralimi bozuyor. Ben neden düşünmedim diye üzülüyorum. :( Yine başladım Meyve suyu kutusu toplamaya. Böyle bir kale için en az 100 tane meyve suyu kutusu gitmiştir. Şimdi benim 200 tane içip daha büyük daha güzelini yaptırmam lazım. :)

Tepki Skoru
0
sağlığınız tehlikeye girmesin bence öğretmenim ;))) yinede siz bilirsiniz...;))

Tepki Skoru
0
İlk dönem yaklaşık 60 tane içmiştim. 60ı içen 100ü de içer 200ü de içer. :D Kola yerine meyve suyu içsem 200 değil 500 bile içerim. Offf ne etkinlikler yaparım o kadar kutuyla :)

Tepki Skoru
0
:D böyle öğretmenler gördükçe çok mutlu oluyorum ya,bizim meslekte sınırlar artık zorlanmalı herşeyin artık materyali bizim de sınırsız hayal gücümüz var..
teşekkürler hocam paylaşım için.:)

Tepki Skoru
0
sanırım hepimiz aynıyız ;)) benim içinde herşey artık materyal gibi görünüyor hep ;)) ne yapabilirz sorusunu duyuyorum içimde ;)) ama itiraf edeyim o kadar meyve suyu yada kola içemem ben öğretmenm ya ;))

Tepki Skoru
0
Ben 2 ay önce taşınırken yaklaşık 20 poşet artık materyal çıkmıştı evden :D Hepsi de çöpe atmaya kıyamadığım şeylerdi. Çöp ev oluyor bizim evler maalesef.. :D Hayır belediyeye şikayet edecekler ondan korkuyorum. :D

Tepki Skoru
0
Harika olmuşlar. Sormayın hocam ya ben de bekarken hep saklamıştım evlenirken o kadar çok artık materyal çıktı ki evden çok utandım :D Hepsini attım. Peki evlenince değiştim mi??? Hayır hala elimi attığım her yerden bir şekilde materyal çıkıyor :D

Tepki Skoru
3
hocammm,,,ikisi de çok güzel ama ben 1. kaleye bayıldım, öldüm, bittimmmmm :) şahane bir şey olmuş bu !

Tepki Skoru
0
Ehehehe aynen ben de çok beğendim. O kale yaparsa ben de saray yaparım diye kendimi telkin ediyorum. Bu dönem olmazsa önümüzdeki sene mutlaka daha iyisini yapmam lazım. Yoksa kafdayı yerim ben. :D

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle