Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

destek

Tepki Skoru
0
9sınıfa geçicem çok zor olucak annemler hep bu senin son şansın felan diyor babam ise boşuna masraf felan diyolar babam bana hiç güvenmiyor en çok destek ablamlar çıkıyor.lise 2 de grafikerlik bölümünü seçicem allahın izniyle grafik haric diğer bölümler çok kötü umarım grafikerliki secerim 2-3 sene önce photoshop kullanmıştım fena değildim çizimimde güzel diye ablamlar ve bende grafikerlik istiyorum. evdekiler moralimi çok bozuyolar korkuyorumda düşük olursa diye notlarım ablam oyun yasakladı bana oynayamıyorumda bende bugün buraya üye oldum. derslerim çok kötü insan evde tek çocuk tek okuyan olunca derslere veremiyor kafasını ablamlarda çalışıyor. o yüzden isteksiz oluyorum.burda sizin gibi yaşıtlarım vardır umarım yaşıtlarımı görünce çalışma isteğini bulucğımdan eminim oyun yerine artık buraya giricem.
destekinize ihtiyacım var
beni gaza getirecek birşeyler söylermisiniz örnek:sen yaparsın zeki kızsın gibi :D

Tepki Skoru
0
cnm önce senin kendine söz vermen gerekiyor.evet babam bana güvenmiyor ama ben okycm ve şu şu yerlere gelcm diyebiliyormusn?? oyundan bahsediyosn tabiki yeri gelince oyun da oyncksn ama ders de çalşcksn. okumazsn ilerde çok pişman olursn.bu dönemde ilkokul mezunu olarak kalma okuyacağn yere kadar okumalsn. baktın derslerin çok kötü en azından liseyi bitrmş olursun.grafik bölümünde kendini geliştirirsn çok güzel kursları var o bölümn. ve bir yerlerde çalışabilirsin.ama mutlaka liseyi bitir derim ben sana :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle