Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Derslerdekİ DeĞİŞİklİkler Ve Sinav Sorulari ?????

Tepki Skoru
0
Ben 2, sınıfa geçtim inş 1 dersimide verdikten sonra..2.sınıftaki 8 dersten 6 dersin ismi değişmiş..elimde eski kitap olmadıgından yeniside olmadıgından kıyas yapamıyorum acaba konularda çok fazla değişmişmidir ???

birde Aöf e- öğrenme portalındaki sınav soruları yinede işimize yararmı acaba ????çünkü sınavda o sorulardan ve benzerlerinden geldi...

Tepki Skoru
0
aynı değil gibi dersler
bu sene zorlanıcağız gibi
eski sorulardan bazı derslerden yararlanırız gibi

Tepki Skoru
0
evet bende bugün kitapları inceledim de tam 66 ünite var vize için..Allah yardımcımız olsun..bu yıl daha zor

Tepki Skoru
0
konularda derse göre değişiklik gösteriyo..kimisi birebir benzerken kimiside hiç alakası yok..tabi daha tam olarakta çalışmaya baslamadım ama..bu arada geçen yıl sınav sorularını girdiğim yerden 2, sınıf sorularını bulamıyorum..bilgisi olan varmı

Tepki Skoru
0
geçen yılki gibi tıpa tıp aynı sorular çıkacağını sanmıyorum bu sene bi değişiklik yaptılarsa baştan ayağa hepsini değiştirmişlerdir diye düşünüyorum :D

ama yinede konu bitiminde o soruları çözmekte de fayda var:D

Tepki Skoru
0
arkadaşlar, içerik değişmiş bayaa, türkce sözlü ve yazılı anlatıma çalışmaya başladım, bu derste bir değişiklik yok gibi görünüyor ama sorularda farklı konularda....ayrıca e-öğrenmeden daha önceden çıkmış soruları çözüyorduk sorular değiştiği için yararlanamayacağız heralde...bu sene kaynaklar sınırlı bizim için :(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle