Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Dersane şart mı?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 4. sınıfım ve kpss ye gireceğim. şu ana kadar bir bilgi birikimim yok
dersaneye gitmeyi de düşünmedim. ama etrafımdaki insanlar gitmem konusunda ısrar ediyorlar. kpss deneyimi olan arkadaşalrım beni aydınlatabilirler mi?evde hazırlanabileceğim kapsamlı kaynak örneklerini yazabilirler mi??

Tepki Skoru
0
ben 3. sınıfım bence çok geç kalmışsın bu kadar hafife alma kpss sınavını ben yenilerde ihtiyaç yayınlarının setini aldım çok güzel bir set fiyatıda 65 ytl normal fiyatı 100 ytl ama sitesinde indirim var ve kitaplar gerçekten de çok güzel tavsiye ederim almanı. başarılar sana ama bence çok sıkı tut çok az vaktin var çünkü

Tepki Skoru
0
arkadaşım 23 hafta kaldı sınava ve çok iyi çalışman lazım basit iş değil bende ihtiyaç yayınlarını tavsiye ederim anlatımı yalın

Tepki Skoru
0
arkadaşlar panik oldum şimdi. halledilemez mi?

Tepki Skoru
0
rahat ol arkadasım.gec kalmıs sayılmazsın.ben gecen yıl ılk gırısımdı 5ay kadar calıstım.cokta kotu bır puan almadım.sıkı calıs bundan sonraa

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim arkadaşım moral oldu yazdıkların...

Tepki Skoru
0
bence hızlandırılmış bir kursa yazıl.deneme sınavlarına gir.kendini dene.teorem ,yargı ve ihtiyacı tavsiye ederi.

Tepki Skoru
0
son 2 ay kala çalışıp 80 ve üstü alan çok kişi var hiç stres yapma kpss oyle cok zor bır sınav degıl sadece konu çok olduğu için gözde buyutuluyor.temelın varsa sayısalın ozlellıklede 2 ayda en az 75 puanın ustunde puan alırsın. sadece sunu yap her hafta muhakkak denemeye gır ve evdede kendın yap.
ne kadar cok deneme yaparsan o kadar yukseltırsın netını.
gecen yıl coğrafyaya 6 gün tarihe 1 hafta verip 1 aydada eğitim bilimlerini bitiren butun arkadaslarım 80 ve uzerınde puan aldı. ama son ıkı ayımızı yokmus gıbı yasadık ama netıcede atanıldı.
sınavı gozunde buyutme.stres yapma ne calısacagınıda bılemessın.

Tepki Skoru
0
saol ya arkadaşım inan çok faydalı oldu. çünkü gerçekten stresteydimm....

Tepki Skoru
0
valla bende yargı yayınlarının setlerini aldım hem eğitim hem genelkültür genel yetenek modüler seti anlatımı güzel ama ben öyle bir duruma geldimki uyuyamıyorum uyuyup uyumadığımı anlamıyorum yorgun uyanıyorum ders çalışmakağır geliyor of of ne yapacam bilmiyorum.

Tepki Skoru
0
bu kadar büyütmeyin kpssyi arkadaşlar gerçekten son 2 ayda çalışıp kazanabilirsiniz zaten eğitim bilimleri derslerini fakültelerde ayrıntılı alıyoruz geriye matematik temeli olmayanların matematiğe ağırlık vermesi kalıyor.eğitim bilimleri temeliniz yoksada bir kere okuyup bol bol deneme test çözün çok ayrıntı bilmek sizi yanılgalara düşürür az bil öz bil kpss bundan ibaret bizde ilk çalışmaya başladığımızda gözümüzde büyüttük uykularımız kaçıyordu ama öğrenmedede var yüksek kaygı sizi başarısızlığa götürür umarım başarılı olursunuz

Tepki Skoru
0
valla arkadaşlar bende yeni katılıcam dershanelere ve sistem deiştiği için kesinlikle dersaneye ihtiyacım olduunu düşünüorum.lütfen düzgün bi dershane bilginiz varsa paylaşın

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bencede çok fazla büyütmeye gerek yok bu olayı
ben de daha yeni başladım kpss çalışmaya ve o kadar da panik değilim doğrusu genel kültür ve genel yeteneğin çoğunu össye hazırlanırken fazlasıyla işledik zaten şimdi unuttuğunuzu sanıyorsunuz ama tekrar yapınca unutmadığınızı anlayacaksınız eğitim bilimlerini de genel olarak aöfde okurken gördük çok yabancı konular değil bunlar bize biraz ders test çözersek başaracağımıza inanıyorum

kpss için yargı yayınlarının setini aldım
sabah genel kültür ya da genel yetenek akşamlarıda eğitim bilimlerine çalışmayı düşünüyorum ve bol bol da test çözmeyi bu şekilde marta kadar çalışacağım martta aöfe çalışmaya başlayacağım tabi bu süreç içerisinde bir iki de kpss için test çözeceğim aöf dersleri bittikten sonra da bol bol deneme çözerek inş amacıma ulaşacağım

hiç bir şey için geç değil bence

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yargı yayınlarının eğitim bilimleri aldım.anlatımı gayet güzel.ama genel kültür ve genel yetenekte hangi yayını alacağıma karar veremedim..siz hangisini önerirsiniz...
soru bankasında hangi yayınları tavsiye edersiniz..önerilerinizi bekliyorummm

Tepki Skoru
0
Bende bu sene yedi iklimin dergilerine abone oldum gerçek anlatımı çok iyi ayrıca gönderdikleri hediyeler ve özllikle kavram haritası çok işime yarayacak tavsiye edeerim

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sakin olun.dershane gereksiz bence.evde çalışarak da başarabilirsiniz.tek tavsiyem bol soru çözmeniz.aldığınız kitapları çözümlü örnekler dahil çözerek 1 kez çalıştıktan sonra.tamamen test çözmeniz.tekrar tekrar çözün.2 ay sonra aynı deneme sınavını bi daha çözün.zaten konular hep aynı,tabi sorularda.düşük puan almak mucize böyle olunca:)

Tepki Skoru
0
bende bu yıl kpss'ye gireceğim ve açıkcası yeni çalışmaya başladım diyebilirim. bana göre dersane şart değil çünkü düzenli çalışmayla üstesinden gelinebileceğini düşünüyorum. tabi yınede son karar senin. ama şimdiden de panik olacakğın ve strese gireceğin bir durum yok. çıkman gereken basamakların çoğunu çıkmışsın zaten. aşman gereken son basamaklardada paniğe katılmadan hareket edersen başarırsın. Allah hepimizin yardıncısı olsun şimdiden. hepimize başarılar.

Tepki Skoru
0
illa ki dershane şart değil,eğitim bilimlerinde ihtiyaç yayınları çok güzel..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle