Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

DENİZLİ' ye de bekliyoruz....

Tepki Skoru
0
sevgili arkadaşlar,
egeyi bu kadar gezip denizliye gelmemek olmaz. yoksa burada oldu da ben mi duymadım...denizlide de seminer istiyoruz...ilgililere duyurulur..! şimdiden teşekkürler:)

Tepki Skoru
0
evet ilgilenirseniz seviniriz şehir dışına çkamıyoruz bari semineri şehrimize getirelim lütfen ciddiye elin ve bizleri de unutmayın:)

Tepki Skoru
0
Denizlide olmamasına cok hayret ediyorum genıs kıtlesı olduguna inanıyorum dogrusu

Tepki Skoru
0
Denizli de seminer istiyoruz.çok fazla seminer düzenlemenizi istiyoruzzzzzzzz, lütfennn :))

Tepki Skoru
0
istiyoruz,istiyoruz... denizlide bir seminer istiyoruz.... en kısa zamanda... lüüttfeeeennnnnnnnnnnnnnn

Tepki Skoru
0
ewet. denizli de de istiyoruz. okul öncesi eğitimin bu kadar denizlide yaygın iken neden burada seminer düzenlenmiyor merak ediyorum.......

Tepki Skoru
0
en kısa zamanda denizlide de bir seminer istiyoruz. ben ve okulumdan 10 arkadaşım sabırsızlıkla bekliyoruz. diğer illerde olanlara, özellikle birkaçımızın küçük çocukları olması sebebiyle (15-18 aylık gibi) katılmamız zor oluyor. bu nedenle denizli'de olursa çok ama çokkk sevineceğiz...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle