Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Denız altı

Tepki Skoru
0
merhaba..okulun son gunlerı oldugu ıcın cocukları daha cok eglendırme adına sınıfa denız altı yaptım.
acıklaması brz uzun surecek ınsallh anlatabılırım.(herzamna olmasada sınıfın bazen kucuk olması ışe yarıyormus.)en buyuk cop pasotlerını kesıp bırbırne yapıstrım (kac tane olacagı sınıfın buyuklugune baglı)sınıfın tabanını bastan asagı bu posetlerle kapladım.duvarlarada poset yapıstrdım.yere yapıstrdıgım posetlerın altınada onceden hazırladıgım renklı balıklar ve cesıtlı denız urunu yerlestrdım.daha sonra br cocugun rahatlıkla ıcınde gezınebılecegı yukseklıkten yanı duvardan duvar poset yapıstrdm.bu yapıstrdıgım yanı duvardan duvara yapıstrdıgım posetı odalara boldum.(bılıyroum brz karsık ama bır ev dusunun ve odaları )boldugum odalara yanı posetten duvarlara da cesıtlı rakamlar ve kavramlar yapıstrdım.ayrıca posettn balondan balıklar sallandırdık.bırkactane.yerede su doktum cocuklar oyuna baslamadn once ayakkabılarını cıkardılar.sınıfı hazrlama brz uzun srdu

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle