Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Denız altı oyunu

Tepki Skoru
0
oyunu anlatayım.cocuklar hazır halde oyun sahasının dısında seyırcı durumunda bekledıler.bır cocuk kılıc balıgı oldu.(aklımıza o geldı)ve agzına kucuk sısırılms bır balon verdık.2 tane daha oyuncu sectık.bu sectıgımz oyuncularda muzık eslıgınde bızım soylemıs oldugumz kavramları denızden topladılar(bu arada yazmayı unutmusum yere renklı ucgen kare daıre sayı vs kavramlar koymustum)2 oyunuc benım komutumla muzık eslıgınde kılıc balıgından kacarak soylemıs oldugum ucegen veya herhangı bı kavramı hemn bana getırdı.oyuncu yerden alırken veya syledıgım kavramı ararken kılıc balıgından kacma kzorunda.kılıc balıgı eger balonun ona degdırırse dınelenmek uzere oyundan o oyuncu alınıyor.
oyun esnasında bende ara ara cocukları ıslattım.cocuklar sankı hıc suyu grmemıs gıbı costular.umarım begenmıssındr.eger becerebılırsem fotoları gostermek ıstıyorum

Tepki Skoru
0
başlıkların karışmaması için değiştirdim.çok eğlenceli bir hale getirmişsiniz.fotoğrafları da bekliyoruz.paylaşım için teşekkürler.

Tepki Skoru
0
cok mutlu oldum begendıgınz ıcın tesekkur ederım

Tepki Skoru
0
süpermiş gerçekten eğlenceli bir o kadarda konuları pekiştirici etkisi var

Tepki Skoru
1
çok güzel bir oyunmuş teşekkürler

Tepki Skoru
0
zevklı bı oyuna benzıo ..özellıkle su ıle ıslatma olayı ..ay bayılırım böyle muzurluklara:)

bıde okyanus adında bı çalışma vardı forumda hocam drama yada oyun larda..o da çok guzel bı çalışma ..

tesekkurler

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.