oyunu anlatayım.cocuklar hazır halde oyun sahasının dısında seyırcı durumunda bekledıler.bır cocuk kılıc balıgı oldu.(aklımıza o geldı)ve agzına kucuk sısırılms bır balon verdık.2 tane daha oyuncu sectık.bu sectıgımz oyuncularda muzık eslıgınde bızım soylemıs oldugumz kavramları denızden topladılar(bu arada yazmayı unutmusum yere renklı ucgen kare daıre sayı vs kavramlar koymustum)2 oyunuc benım komutumla muzık eslıgınde kılıc balıgından kacarak soylemıs oldugum ucegen veya herhangı bı kavramı hemn bana getırdı.oyuncu yerden alırken veya syledıgım kavramı ararken kılıc balıgından kacma kzorunda.kılıc balıgı eger balonun ona degdırırse dınelenmek uzere oyundan o oyuncu alınıyor.
oyun esnasında bende ara ara cocukları ıslattım.cocuklar sankı hıc suyu grmemıs gıbı costular.umarım begenmıssındr.eger becerebılırsem fotoları gostermek ıstıyorum
oyun esnasında bende ara ara cocukları ıslattım.cocuklar sankı hıc suyu grmemıs gıbı costular.umarım begenmıssındr.eger becerebılırsem fotoları gostermek ıstıyorum