Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Deneyimli eğitimcilerimizden tavsiyelere ihtiyacım var..

~~~

Tepki Skoru
0
herkese merhaba.ben bu yıl mezun olan bir okul öncesi öğretmeniyim.atamaları beklediğim için iş hayatına başlayıp kariyerime yön verebilmiş değilim.eğer atanamazsam seçeneklerim az ama kafam karışık oldukça.

kpsssye tekrar hazırlanmak mı?yüksek lisans için üdsye hazırlanmak mı? özel okulda ya da kreşte çalışmak mı?yoksa özel eğitim rehabilitasyon sektörüne dahil olmak mı?

saydığım bu seçeneklere dair olumlu ya da olmusuz fikirlerinizi, farklı bakış açılarınızı ya da deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum..teşekkürler..

Tepki Skoru
3
Merhaba kafanızı karıstırmak adına birşey diyemem içinizden gecen neyse ona göre hareket etmeniz,sonuçta hangi tarafı secerseniz secin sizlere ihtiyaç var öğretmenim.. Ben AÖF lisans mezunuyum,tercihimi özellerde kullandım 11 yıl çokta güzel kurumlarda calıştım.. Devleti düşünmedim şimdi görüyorum ki düşünenler sınava girenler; işleri çok zor sabırlar diliyorum . Fakat ben pişman değilim istediğim tarafı sectim. Dediğim gibi içinizden gelen sesi dinleyin.

Tepki Skoru
0
bence hem iş hayatına atılıp hem sınavlarınıza çalışabilirsiniz... ilk dönem en azından iş tecrübesi kazanmış olursunuz böylelikle özel sektörü de görmüş olursunuz. 2.dönemse sınavlara yoğunluk verip devam edebilirsiniz. üds ve y.lisansı her zaman yapabilirsiniz ben de atandıktan 1 sene sonra başladım mesela... o yüzden bence öncelikli sınavınız kpss olmalı tabi devlette çalışmayı tercih ederseniz. ben kendim devlette çalışıyorum şimdi size hangisini seçmeniz gerektiğini söyleyemem eminim kimse diyemeze, herkes kendi fikirlerini diyecektir. bunu bence siz yaşayarak öğrenmelisiniz.

~~~

Tepki Skoru
0
*esra hocam çok teşekkür ederim paylaşımınız için.

*aslıhan hocam size de çok teşekkür ederim.yüksek lisansta benim drama ilgimi çekiyor.siz yüksek lisansta ne tercih etmiştiniz hocam?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle