Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Degerlendirme bölümü için yardım istiyorum

Tepki Skoru
0
planların degerlendirme bölümüne cocuk acısından öğr... program ,,, için nasıl yazıyorsunuz örnek verirmisiniz

Tepki Skoru
0
planların degerlendirme bölümüne cocuk acısından öğr... program ,,, için nasıl yazıyorsunuz örnek verirmisiniz
Çocuk açısından:Davranışlar çocuklar tarafından kazanıldı.Etkinlikler çocuğun gelkişm düzeyine uygundu.(yada kazanılamadı,tekrarlanılacak vb.) Öğretmen açısından: Plan ilgi çekici şekilde uygulandı,kendimi yeterli hissettim. Program açısından:plan aktif pasif sırasına uygundu.Süre yeterliydi.Amaç ve kazanımlar yeterliydi vb gibi.
Kolay gelsin.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar değerlendirme sadece genel bi değerlendirme yapıllıoyani çocuk açısından öğretmen açısından program açısından deil öğretmen sadece günün genel değerlendirmesini yazacak değerlendirmeyi ayırmıyorz

Tepki Skoru
0
ben de dün müdürüme sordum neler yazabilirim diye..günün planını eksiksiz tamamladıysan hiçbir sey yazma hocam boş kalsın dedi boş kalması hersey uygulandı demektir dedi gecen yılki öğretmeninkine de baktım hiçbir sey yazmamış planların değerlendirme bölümleri boş.. ama yapamadıgın aksayan etkinliklerin olduysa nedenleriyle yaz ve bir sonraki güne aktardığını yaz dedi..
ama okulda öyle öğrenmemiştik..3 e ayırıp çocuk, öğretmen ve program açısından ayırıp olumlu olumsuz herseyi yazacaksınız demişlerdi..planlarımızı müdürümüz imzalayacağına göre müdürünüze sormanız en doğrusu bence.

Tepki Skoru
0
bir de elinde küçükadımlar yayınevinin plan örnekleri olan varsa bakabilir tablo seklinde yapmışlar degerlendirme kısmını artı, yarım artı, eksi koymuşlar yanına madde madde yazıp

Tepki Skoru
0
Değerlendirme yapmak şart arkadaşım altı yıldır öğretmenim değerlendirme yapmayan arkadaşlarımı uyarmışımdır herşeyden önce kendin için yap bence karar senin istersen tüm değerlendirme maddelerini de yazarım sana bye:36_7_8:

Tepki Skoru
0
Değerlendirme yapmak şart arkadaşım altı yıldır öğretmenim değerlendirme yapmayan arkadaşlarımı uyarmışımdır herşeyden önce kendin için yap bence karar senin istersen tüm değerlendirme maddelerini de yazarım sana bye:36_7_8:
hocam bana değerlendirme konusunda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben de staj görüyorum günlük planı hazırlıyoruz ama stajer öğretmenimiz değerlendirmemizi de istedi bana bu konu da yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum

Tepki Skoru
0
Hocam bana gelen müfettişe sordum nasıl yapmam gerektiğini, o da klavuz kitapta nasılsa öyle olsun dedi. Klavuz kitabındaki örneklerde ayrı ayrı çocuk açısından, öğrt açısından.. gibi yazmıyor ama cümleler o doğrultuda. Yani etkinlikler başarıyla tamamlandı, amaç ve kazanımlara ulaşıldı,çocukların dikkati çekildi gibi şeyler yazıyor.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar planlarını çıktı olarak almayanlar değerlendirmeyi nasıl yapıyor? bilgisayar üzerinde mi değişiklik yapıyor?

Tepki Skoru
0
evet hocam..bilgisayarda yazın kaydedin..ama çoğu müfettiş planları çıktı olarak görmek istiyor..bilginize:)))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle