Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Davul yapmak istiyorum acil yardım edin lutfenn

Tepki Skoru
0
merhaba
biz davulu tahta pekmez kutuları oluyo ya onlardn yapmıstık uzerıne derı gerdık ve boyadık

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
bende yuvarlak olarak aldığım ıslak mendilleri sene başında biriktirmeye başlamıştım öğrenci sayısı kadar olunca davul yapmaya karar verdim. etrafını renkli karton ile kaplayıp üzerine röntgen kağıdı gererek yaptım kırık oyuncakların lastiklerini da çubuklara bağlatım tokmak olarak eldekileri değerlendirmek adına oldukça güzel oldu

Tepki Skoru
0
biz geçen sene yaptık deri ve kasnak alıp deriyi suda bekletip kasnağa geçirdim üzerini boyadım çok güzel olmuştu röntgenlede yapabilirsin ama nasıl yapılıyor bilmiyorum

Tepki Skoru
0
konserve kutularına röntgen filmi koyarak güzel oluo ve ii ses çıkarıo :))
bir de yoğurt kapları oluo ya büyük onun ağzına kitap kapları varya pembe beyaz mavi onlardan herhangi birini gererk bağlayabilirsin etrafına..
kolay gelsiinn :)

Tepki Skoru
0
kalın kasnaklardAN yapabilirsin canım üstüne deri koymanı tavsiye ederim bende davul yapmıştım röntgenden daha güzel ses çıkıor:) ayarlamalı kasnakları deriye tutturabilirsin :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle