Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Daha kaÇ tane okul Öncesİ ÖĞretmenİne İhtİyaÇ var

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bizlerin beklentisi Türkiye'de kaç tane daha okul öncesi öğretmeni açığı var.Ayrıca kaç sene daha alımlar böyle devam eder.Çok merak ediyorum daha 3. sınfta okuyan arkadaşlar olarak biraz bu bizde stres yapıyor.Lütfen konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Tepki Skoru
0
Ben 2013 te tum turkiyede zorunlu olacak diye biliyorum.sadece istanbula birsuru alinir.ama 2013 ten sonra dolar eskiye dÖner bence

Tepki Skoru
0
açık çok fazla ama alım ne kadar olur bilinmez kadrolu atamak yerine ücretli çalıştırıyorlar bu nasıl iş hiç anlamadım eğitim önemli diyorlar hiç önem verdikleri yok çalışanlara daha az nasıl para veririz diye düşünüyorlar

Tepki Skoru
0
bence bu atamalr 4 yıl daha devam edr en kötü 3 yıl daha.biran önce mezun olun arkadaşlar.

Tepki Skoru
0
bu seneyi saymazsak 2 yıl daha devam eder 3. sınıfa geçtiysen şanslısın yani diğerleri için böle bişi diyemicem bence şimdiden sonra kimse okul öncesini yazmasın gidip pdr yazsın..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle