Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Daha Çoook kÜÇÜkler!!! +18

Tepki Skoru
0
Allah insanlığın yardımcısı olsun. İnsanlık kendini vahşete teslim etmiş. Savaş kelimesi bile hafif kalıyor yaşananlar karşısında, bunun adı katliam, bebeği beşiğinde, annesinin karnında, çocuğu elinde oyuncağıyla, sokakta caddede, evinde evinin önünde katleden ,insanlığı olanı çığrından çıkaran bir tablonun karşısında bir de sessizlikle daha binlercesinin kurban edilmesine göz yuman bu vahşet resimlerde görülenden çok daha fazlasının yaşandığını gösteriyor zaten. Dil ,din, ırk farketmeden en masumları hedef alacak kadar zavallılaşmış savaş ya da adı her neyse kazandığı zaferin(!) adını çocuk cesetleriyle mi süsleyecek(!)
Ben bunları seyrederken insanlığımdan utanıyorum
Ben bunları seyrederken hiç bir şey yapamamış olmaktan utanıyorum
Ben bunları seyrederken dünyanın gözlerini yumup suskunluğuyla onay verdiği , hiç bir şeyin hesabının sorulmadığı, yok farzedildiği bu zamandan utanıyorum.

Tepki Skoru
0
allahım bune yaw cok kotu oldum ve kalbıme bı sancı gırdı fenalastım ınanı,n tansıyonum cıktı yazık evlatlara ne gunahı vardı daha on gunluk o ne yollardan gecerek geldıgı ulkesınde ne hallere dustu allahım belasını verır ben emınım bu dunyada olmasada otekı tarafta cezasını ceker allah belalarını versın ne dıyım ınanılmaz bırsey bu ınsanlık degıl bu vallahi neyse sınırım cok bozuldu sımdı agzımdan yakışmayacak seyler cıkacak sıze ıyı gunler

Tepki Skoru
0
offf yyaaa ooooffff...niye herşeyin günahını dünyanın en masum varlıkları çekmek zorunda kalıyor?

Tepki Skoru
0
ben tamamını izleyemedim bile.Derin bir sessizlik,çığlık atsam sesim çıkmıyor.Baktıgımı görmüyorum.Daldım gittim buralarda değilim.Kıyamazken biz canını yakmaya nasıl canını aldılar umarsızca büyümeyen çocukların

Tepki Skoru
0
Görüntüleri izledim,öyle kötü oldum ki...İnsanların bilinçsizce kalkıştıkları bu işlerin hesabını bizden sonraki nesillerin verecek olması da ayrı bir mesele tabi..Arkadaşlar,bu insanlar için neler yapabiliriz,bir düşünelim.Belki maddi yardımda bulunabiliriz.Bu onların ölen çocuklarının kalplerinde açtıkları derin yaraytı kapatmaz ama,en azından daha fazla bebek ve çocuğun ölmesini engelleyelim.Unutmayalım,onlar bizim de çocuklarımız...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle