BAYRAMDA SINIFI SÜSLEYELİM
PALYAÇO;(Şarkı söyleyerek içeriye girer,elinde kırmızı bir top vardır)
Kırmızı,mavi toplar parlıyor,
Palyaço onlarla mutlu oluyor.
ÖĞRETMEN;Günaydın palyaço!Neden bu kadar mutlusun?
PALYAÇO;Bakın,Cumhuriyet Bayramında sınıfı süslemek için güzel bir top aldım!
PALYAÇO;Boyalarım yok.Nasıl yapılır bilmem ki!
ÖĞRETMEN;Peki.Biz sana top resmi çizeceğiz.Sende öğrenmek istersen burda kal ve çocukları seyret!Bizde boya var topları onlarla boyayabiliriz.(çoçukalr çalışmaya başlar.Bu arada öğretmen palyaço ile masaları dolaşır ve çocukları teşvik eder.Resimler çizildikten sonra öğretmen resimleri masanın üzerine dizer.Palyaço topları seyretmeye dalar)
PALYAÇO;Ne kadar çok top çizdiniz.Sarı,kırmızı,mavi.Hepsini çok sevdim.
ÖĞRETMEN;Çocuklar temiz ve güzel çizmişler.Hangisini beğendiysen onu al!
PALYAÇO;Bunların hepsi çok güzel acaba hangisini alsam durun! durun! en iyisi ben hepsini alim veeeee panoya yada sınıfımızın içine asayım(dedikten sonra çıkar)
ÇOCUKLARA KUKLA OYNATILDIĞI SIRADA SANAT ETKİNLİĞİ OLARAK TOPLAR ÇİZDİRİLİP MOBİL OLARAK SINIFA ASILABİLİR...:36_13_3:
PALYAÇO;(Şarkı söyleyerek içeriye girer,elinde kırmızı bir top vardır)
Kırmızı,mavi toplar parlıyor,
Palyaço onlarla mutlu oluyor.
ÖĞRETMEN;Günaydın palyaço!Neden bu kadar mutlusun?
PALYAÇO;Bakın,Cumhuriyet Bayramında sınıfı süslemek için güzel bir top aldım!
PALYAÇO;Boyalarım yok.Nasıl yapılır bilmem ki!
ÖĞRETMEN;Peki.Biz sana top resmi çizeceğiz.Sende öğrenmek istersen burda kal ve çocukları seyret!Bizde boya var topları onlarla boyayabiliriz.(çoçukalr çalışmaya başlar.Bu arada öğretmen palyaço ile masaları dolaşır ve çocukları teşvik eder.Resimler çizildikten sonra öğretmen resimleri masanın üzerine dizer.Palyaço topları seyretmeye dalar)
PALYAÇO;Ne kadar çok top çizdiniz.Sarı,kırmızı,mavi.Hepsini çok sevdim.
ÖĞRETMEN;Çocuklar temiz ve güzel çizmişler.Hangisini beğendiysen onu al!
PALYAÇO;Bunların hepsi çok güzel acaba hangisini alsam durun! durun! en iyisi ben hepsini alim veeeee panoya yada sınıfımızın içine asayım(dedikten sonra çıkar)
ÇOCUKLARA KUKLA OYNATILDIĞI SIRADA SANAT ETKİNLİĞİ OLARAK TOPLAR ÇİZDİRİLİP MOBİL OLARAK SINIFA ASILABİLİR...:36_13_3: