Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çubukçu'dan müjde geliyor

Tepki Skoru
0
Çubukçu, gelecek hafta öğretmen adaylarına müjde verecek

Çubukçu, gelecek hafta öğretmen adaylarına müjde verecek

Hükümet, kopya skandalının yaşamasıyla iptal edilen 2010 KPSS Eğitim Bilimleri Sınavı'nda yüksek puan almasına rağmen yenilenen ikinci sınavda başarılı olamadıkları gerekçesiyle atanamayan öğretmen adaylarının sesini duydu. Milli Eğitim Bakanlığı, seçimlerden önce 25 bin yeni kadro ataması için mevzuatta değişiklik yaptı.

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun gelecek hafta öğretmen adaylarına müjde vermesi bekleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği, öğretmen atamalarının sadece ağustos aylarında yapılmasını düzenliyordu. Bu yönetmelikte sürpriz bir değişiklik yapıldı. Önceki günkü Resmi Gazete'de yayımlanan değişiklikle Milli Eğitim Bakanlığı'na, "gerekli görülen durumlarda kadro imkanları ve ihtiyaçları çerçevesinde ağustos ayı dışında da atama yapabilme" yetkisi tanındı. Böylelikle KPSS mağduru öğretmen adayları, ağustos ayında gerçekleştirilecek 2011 KPSS'ye girmeden atanma imkanı bulabilecek. Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü yetkilileri, 2010 KPSS mağduru yaklaşık 25 bin öğretmen adayına yeni kadro açılması yönünde bir çalışma yapıldığını doğruladı.

Sabah

Tepki Skoru
0
okul öncesi öğretmenliğinden kaç kişi alınabilir...

Tepki Skoru
0
gelecek hafta derken bu önümüzdeki haftayı mı kastediyor acaba?ssaassrrre

Tepki Skoru
0
Kadrolu alımında, her ne kadar Aslan Payı Bizim Bölüme ayrılsa da, benim görüşüm 2500 ile 3000 bin arasında Okul Öncesi Öğretmeni alınacağı yönünde...

Tepki Skoru
0
2500 - 3000 arası olursa kadroluda puan kaçda kalır? Sözleşmelide alırlar inşallah arakadan :(( Alırlarsa puan ne olacak bakalım..

Tepki Skoru
0
2500 - 3000 arası olursa kadroluda puan kaçda kalır? Sözleşmelide alırlar inşallah arakadan :(( Alırlarsa puan ne olacak bakalım..
Sayın Hocam, 61 ile 68 arasında çok yığılma olduğu için kanımca: Kadro 62 de kapatır ve alımda 2500 den az 3000 binden fazla olmaz... geçen ki kadrolu alımında da yaklaşık 2500 kişilik kontenjan ayrılmıştı bizim bölüme.... Şİmdiden Tüm arkadaşlarım için hayırlısı olması temennimle...

Tepki Skoru
0
Sayın Hocam, 61 ile 68 arasında çok yığılma olduğu için kanımca: Kadro 62 de kapatır ve alımda 2500 den az 3000 binden fazla olmaz... geçen ki kadrolu alımında da yaklaşık 2500 kişilik kontenjan ayrılmıştı bizim bölüme.... Şİmdiden Tüm arkadaşlarım için hayırlısı olması temennimle...
Sağolun kılavuz hocam.Benim kadrolu olamıycak inşallah sözleşmeli olur..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ilk açıklama yapıldığında söylemişlerdi boşalan kadrolara sözleşmeli alım hemen akabinde yapılcak diye şuan bununla ilgili hiç birşey okumadım duymadım sözleşmeli alım olucakmı acaba bilgisi olan yazsın lütfen

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle