Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çorap giydin mi giymedin mi?

Tepki Skoru
0
Bir köy okulunda 2. dönem görev almıştım kış günü malum çok soğuk olunca kalın çoraplar giyiliyordu bahar yaklaşınca ten çorabı giydim (ten renginde)çocukların bir kaçı masamın altına girdi ayağımda bişeyler dolaşıyor bi de baktım ki çocuklardan bir ayağımı oynuyor ne oldu dedim neden ayağımı oynuyorsun öğretmenim çorap giydin mi giymrdin mi onu kontrol ediyorum demez mi :D

Tepki Skoru
0
Ne meraklı bu çocuklar böyleee :):):)
Hep sizi düşündüklerinden ama çorap giymediyseniz kızacaklardı heralde size karnın ağrır diye:)

Tepki Skoru
0
çocuk işte her şeyi merak ediyorlar hocam çok sevimlilerdi hala özlüyorum onları :)
ayrıca teşekkür ederim :)

Tepki Skoru
0
aynı durum benim de başıma geldi.çocuklar ten rengi çorap giydiğimi görünce başladılar bacaklarımı kontrole ben de hiç farkında değilim .orada sordular öğretmenim çorap giymişmisin diye ben koptum tabi.ama aradan iki gün geçti okulun bahçesinde arkadaşlarla servisten indik. öğrencim o anda bahçede bağırmaz mı bizim öğretmen çorap giymemiş diye tüm okulun gözü bacaklarımdaydı. ne yapacağımı şaşırmıştım ..:)))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle