Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çoook Önemli. Lütfen Yardım edin..!

Tepki Skoru
0
ArkadAşlar yeri mi bilemiyorumm ama çok önemli bir sorum var sizlere. Ben ikinci atamalarda 66 puanla Maltepede bir okula atandım. Yani sözleşmeliyim. Ve bir an önce şehir dışına gitmek istiyorum. Özellikle doğuya. Bunun için neler yapmam gerekiyor. Nolur yardım edin...

Tepki Skoru
0
ArkadAşlar yeri mi bilemiyorumm ama çok önemli bir sorum var sizlere. Ben ikinci atamalarda 66 puanla Maltepede bir okula atandım. Yani sözleşmeliyim. Ve bir an önce şehir dışına gitmek istiyorum. Özellikle doğuya. Bunun için neler yapmam gerekiyor. Nolur yardım edin...
tatlım eger bu atamalarda atandıysan yapabılıcegın bı sey yok atamaları beklemek zorundasın ama benım bıldıgım bellı bır suree orda calısmak zorundasın bu surede 2 sene galıbaa bence dişini sık ve beklee yada kpss ye tekrar gırr ama bu seferr kadro ıcın basvuru yapabılırsın

Tepki Skoru
0
tercıh yapmak ıcın bekleme gıbı bı durum yok benım bılgıdıgım kadarıyla kadrolu atama ıcın her zaman tercıh yapabılırsın ama sozlesmelı calısırken baska bı yer ıcın sozlesmelı tercıh yapamıyosun sozlesmenı feshedıp yenıden sozlesmelı ıcın basvurabılırsın ama bunun ıcın 6 ay gıbı bekleme suresı vardı degısıklık olmadıysa.... cok yazmısım umarım kafanı karıstırmamısımdır

Tepki Skoru
0
sadece kadrolu atamaya başvuruluyor diye biliyorum kadroluda puan kaça iler acaba

Tepki Skoru
0
arkadsım becaiş malesf yokmus uzldk.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00