arkadaşım msj bana mı anlamadım ama eğer banaysa öncelikle gönderdiğin faaliyet gerçekten güzel. Bende zamanında çok paylaşımda bulundum hatırlatmak isterim.cleanspring1' Alıntı:rica ederim arkadaşlar.bazı arkadaşlarımız sağolsunlar sürekli etkinlikleri,faaliyetleri vs.paylaşıyorlar.yalnız herkes paylaşımda bulunursa sevinirim
CANIM SENLE BİR İLGİSİ YOK.PAYLAŞIMLARINI İSE İLGİ İLE TAKİP ETTİM VE EDİYORUM.İFADE ETMEK İSTEDİĞİM ŞEY;FAALİYET KONUSUNDA BİRAZ CİMRİ DAVRANILIYOR.KEŞKE HERKES BİR İKİ DE OLSA İMKANLARI ÖLÇÜSÜNDE PAYLAŞABİLSE.BASMAKALIP ÇALIŞMALAR YERİNE BİRBİRMİZE YENİ FİKİRLER ÜRETMEK İÇİN SEBEP OLABİLİRİZ.seraziz' Alıntı:arkadaşım msj bana mı anlamadım ama eğer banaysa öncelikle gönderdiğin faaliyet gerçekten güzel. Bende zamanında çok paylaşımda bulundum hatırlatmak isterim.cleanspring1' Alıntı:rica ederim arkadaşlar.bazı arkadaşlarımız sağolsunlar sürekli etkinlikleri,faaliyetleri vs.paylaşıyorlar.yalnız herkes paylaşımda bulunursa sevinirim
cleanspring1' Alıntı:CANIM SENLE BİR İLGİSİ YOK.PAYLAŞIMLARINI İSE İLGİ İLE TAKİP ETTİM VE EDİYORUM.İFADE ETMEK İSTEDİĞİM ŞEY;FAALİYET KONUSUNDA BİRAZ CİMRİ DAVRANILIYOR.KEŞKE HERKES BİR İKİ DE OLSA İMKANLARI ÖLÇÜSÜNDE PAYLAŞABİLSE.BASMAKALIP ÇALIŞMALAR YERİNE BİRBİRMİZE YENİ FİKİRLER ÜRETMEK İÇİN SEBEP OLABİLİRİZ.seraziz' Alıntı:arkadaşım msj bana mı anlamadım ama eğer banaysa öncelikle gönderdiğin faaliyet gerçekten güzel. Bende zamanında çok paylaşımda bulundum hatırlatmak isterim.cleanspring1' Alıntı:rica ederim arkadaşlar.bazı arkadaşlarımız sağolsunlar sürekli etkinlikleri,faaliyetleri vs.paylaşıyorlar.yalnız herkes paylaşımda bulunursa sevinirim