Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çok şık bir kart örneği

Tepki Skoru
0

KUSURA BAKMAYIN BİRAZ GEÇ KALDIM.FIRSAT BULAMADIM BİR TÜRLÜ...

Tepki Skoru
0
BEN OYNAMIYORUM YA :) DENİZ UYKUM VAR ,SABAH 05:50 DE EVDEN ÇIKIYORUM.YARIN YAZSAM OLUR MU? FOTOĞRAFLARIMDA HEM.OK?

Tepki Skoru
0
çok hoş olmuş. yeşil yaprak gibi olan yerine boyuna asılan yılbaşı süslerinden konulabilir.
bende bi yılbaşı kartı hazırladım yaptırıcam. 4 günümüzü alacak herlade. çocukları sıkmadan yaptırıcam.3 boyutlu değişik bişey.

Tepki Skoru
0
Teşekkürler canım buda çoook güzel olmuş ellerine sağlık...:)

Tepki Skoru
0
rica ederim arkadaşlar.bazı arkadaşlarımız sağolsunlar sürekli etkinlikleri,faaliyetleri vs.paylaşıyorlar.yalnız herkes paylaşımda bulunursa sevinirim :)

Tepki Skoru
0
çok güzel olmuş canm en kısa zamanda nasl yapıldıgını anlatmanı bekliyorm

Tepki Skoru
0
cleanspring1' Alıntı:
rica ederim arkadaşlar.bazı arkadaşlarımız sağolsunlar sürekli etkinlikleri,faaliyetleri vs.paylaşıyorlar.yalnız herkes paylaşımda bulunursa sevinirim  :)
arkadaşım msj bana mı anlamadım ama eğer banaysa öncelikle gönderdiğin faaliyet gerçekten güzel. Bende zamanında çok paylaşımda bulundum hatırlatmak isterim. :)

Tepki Skoru
0
çok değişik ve güzel olmuş emeğine sağlık neslihan;)

Tepki Skoru
0
seraziz' Alıntı:
cleanspring1' Alıntı:
rica ederim arkadaşlar.bazı arkadaşlarımız sağolsunlar sürekli etkinlikleri,faaliyetleri vs.paylaşıyorlar.yalnız herkes paylaşımda bulunursa sevinirim  :)
arkadaşım msj bana mı anlamadım ama eğer banaysa öncelikle gönderdiğin faaliyet gerçekten güzel. Bende zamanında çok paylaşımda bulundum hatırlatmak isterim. :)
CANIM SENLE BİR İLGİSİ YOK.PAYLAŞIMLARINI İSE İLGİ İLE TAKİP ETTİM VE EDİYORUM.İFADE ETMEK İSTEDİĞİM ŞEY;FAALİYET KONUSUNDA BİRAZ CİMRİ DAVRANILIYOR.KEŞKE HERKES BİR İKİ DE OLSA İMKANLARI ÖLÇÜSÜNDE PAYLAŞABİLSE.BASMAKALIP ÇALIŞMALAR YERİNE BİRBİRMİZE YENİ FİKİRLER ÜRETMEK İÇİN SEBEP OLABİLİRİZ. :)

Tepki Skoru
0
cleanspring1' Alıntı:
seraziz' Alıntı:
cleanspring1' Alıntı:
CANIM SENLE BİR İLGİSİ YOK.PAYLAŞIMLARINI İSE İLGİ İLE TAKİP ETTİM VE EDİYORUM.İFADE ETMEK İSTEDİĞİM ŞEY;FAALİYET KONUSUNDA BİRAZ CİMRİ DAVRANILIYOR.KEŞKE HERKES BİR İKİ DE OLSA İMKANLARI ÖLÇÜSÜNDE PAYLAŞABİLSE.BASMAKALIP ÇALIŞMALAR YERİNE BİRBİRMİZE YENİ FİKİRLER ÜRETMEK İÇİN SEBEP OLABİLİRİZ.  :)

bu konuda sana katılıyorum arkadaşım.:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.