Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çok Mutlu Olmuştuk.

Tepki Skoru
0
GEÇEN YIL İLK DEFA GÖREVE BAŞLAMIŞTIM. ÇOK HEYECANLIYDIM ACABA NASIL ÖĞRENCİLERİM OLACAK DİYE? SINIFA GİRDİM ÇOCUKLARLA TANIŞTIM BİRLİKTE OYNADIK. SONRA BİR ÇOCUK GÖRDÜM MASANIN ALTINDA OYUN OYNUYOR SANDIM AMA SONRA ONUNLA TANIŞMADIĞIMIZI HATIRLADIM. ORDA ÇALIŞAN ARKADAŞA SORDUM NEDEN ORDA DİYE:ODA TATİLDEN GELDİĞİNDEN BERİ BÖYLE(SÖMESTIR). ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM HENÜZ YAŞI BEŞ Dİ. YANINA GİTTİM ONUNLA KONUŞMAYA ÇALIŞTIM AMA NAFİLE. NE YEMEK YİYOR NE SU İÇİYOR NE TUVALETE GİDİYOR NEDE KONUŞUYOR. ÇOK ÜZÜLDÜM BU DURUMA ÖNCE ANNESİYLE KONUŞTUM NEDEN BÖYLE DİYE ODA BİLMEDİĞİNİ SÖYLEDİ. OKULA GELİYOR,MASANIN ALTINA GİRİYOR VE AKŞAMA KADAR ORDAN HİÇ ÇIKMIYORDU ZAMAN ZAMAN ÇİŞİNİ YAPIYORDU. BEN HER GELDİĞİNDE ONUNLA KONUŞURDUM AM SÜREKLİ GÜN GEÇTİKÇE ONUN SANKİ BANA YAKINLAŞTIĞINI HİSSEDİYORDUM ARTIK KONUŞTUĞUM ŞEYLERE HİÇ OLMAZSA GÜLEREK TEPKİ VERİYORDU. SONRA BİR GÜN GELDİ VE AYAKKABILARINI ÇIKARDI KESİNLİKLE PANDİF GİYMEZDİ ONA DEDİM Kİ ^^HADİ BAKALIM PANDİFLERİMİZİ GİYELİM BUGÜN NEDERSİN?^^ ÖNCE İSTEMEDİ SONRA DEDİMK BAK ŞİMDİ 10 A KADAR SAYIYIYORUM BAKALIM NE KADAR HIZLISIN SONRA YÜZÜNDE BİR GÜLÜMSEME OLUŞTU VE YAVAŞ GİYMEYE BAŞLADI. VE ONA ÖVGÜLER YAĞDIRDIM ARKADAŞLARI ONU ALKIŞLADI ONA BİRDE ÇİKOLATA VERDİM ÇOK SEVİNDİ. ÇOCUKLARA ONUN YANINAGİTMELERİNİ SÖYLEDİM YAVAŞÇA.ARKADAŞLARI ONUN YANINA GİTTİ OYUNCAK GETİRDİLER ONLARLA OYNAMIYORDU AMA YAVAŞ YAVAŞ ELİNE OYUNCAK ALMAYA BAŞLADI YEMEK SAATİ GELDİ VE O YİNE GELMEDİ ONA TEKRAR ^^BAKALIM NE KADAR HIZLISIN KAÇ DAKİKADA BURAYA GELECEKSİN^^ DEDİM BAKTIM YAVAŞ YAVAŞ GELİYOR. O GÜN OKADAR MUTLU OLMUŞTUM Kİ BU ANLATILMAZ SANIRIM O GÜNDEN SONRA ARTIK KAHRAMANIMIZ ALP HERŞEYE KATILIR OLDU. O GÜNÜ ASLA UNUTMAM.....:)

Tepki Skoru
0
arkadaşım seni gerçekten tebrik ediyorum :4: okurken bile duygulandım,

Tepki Skoru
0
sağol aslıcım bende o gün çok duygulanmıştım

Tepki Skoru
0
BAZI İNSANLAR AÖF LİLERİN ÖĞRETMEN OLDUKLARINI KABUL ETMESEDE AÖF LİLERDE İYİ İŞLER BAŞARABİLİYORMUŞ DEMEKKİ???? BEN ÇOCUKLARI ÇOK SEVİYORUM VE HEP SEVECEĞİM. İŞİMİDE ÇOK SEVEREK YAPIYORUM BUNLAR YETMEZ Mİ??

Tepki Skoru
0
Slm arkadaşım!Kim ne derse desin bizim mesleğimiz dünyanın en güzel mesleği.böyle yalan dolanın ve dürüstlüğün olmadığı bu dünyada en temiz varlıkları çocukları eğitiyoruz yetmez mi?:)

Tepki Skoru
0
Bizim mesleğimizde sevgi saklı içimizdeki sevgiyi çocuklara verdiğimiz zaman herşeyin kapısı açılıyor .okulun bahçesinden içeri girdiğim an onların bana koşarak gelip sarıldıkları anı hiç birşeye değişmem anlatılamaz bi duygu en çok mutlu olduğum anlardan biri budur

Tepki Skoru
0
merhabalar benim bir öğrencim vardı boyu diğer çocuklara göre çok uzun,saçları çok sarı,çok zayıf ,gözlük camları çok kalın diğer arkadaşları tarafından birazcık dışlanıyordu zamanla arkadaşları onu aralarına aldılar,bir gün ben ona evde dişlerini fırçalıyor musun?diye sordum bana "yok ki"dedi ben diş fırçan mı yok?dedim hayıy öğretmenim dedi ben de diş macunun mu yok?dedim kızım yine hayıy öğretmenim dişlerim yok dedi.Ben o zaman çok gülmüştüm

Tepki Skoru
0
merhaba tebrik ederim arkadaşım böyle öğrencinin var olduğunu görmüşsün , ona yardım için elinden gelene yapmışsın sonrada sabrınla öğrencinin dikkatini üzerine çekmişsin ve o da sana pozitif cevap verip dediklerini yapmaya başlamış.bu çok güzel bir olay öğrenci ayırmadan eğitim tekrar tebrikler başarılarının devamını dilerim. ömür boyu...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim söyledikleriniz beni gerçekten duygulandırdı sağolun.....:36_1_21:

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben öğretmen değilim fakat çokisterdim fakat olmadı. neyse. hepinizi kutlarımöğretmenlikkadar kutsal bir meslekte olmanız ve çocuklara sevgiyle yaklaşmanız beniçok sevindirdi. benimde 2 kızım var okulda olan şiddeti anlattıklarında inanın gece uykularımbölünüyor.birkeresinde ben okula çocuğumu almaya gitmiştim bir çocuğa öğrt. bir tokat attı içim parçalandıyanına gidip '' ne yapıyorsunuz odaha çocuk '' dememle inanamadımamaetraftan kendini bilmez bazı anneler bana çıkışınca donupkaldım. şimdi hangisine kızmalıyım... biz çocuklarımıza kıyamazken kim olursa olsun çocuklarımıza kötü davranamaz.... haksızmıyım....

Tepki Skoru
0
merhaba , anlattıklarınıza inanamıyorum böyle öğretmenlerin varlığı beni çıldırtıyor bir şey yapmak lazım o çocuğa vurmak öğretmenin görevi veya işi değil ama bunu anlamayan beyinler var hala. Okullarda öğretmenlik yapıyor bu insanlar , bu işi seven saygıyla yapan kişilere ihtiyacımız var laf olsun yada hava atmak için öğretmen olanlara değil (keşke müdüre çıksaydınız çocukla bireysel ilgilenseydiniz ailesine ulaşsaydı olay belki onlarda göz yummazdı duyarlı bir aile ise tabii)bu tür olaylara göz yummayalım lütfen tepkimizi dile getirelim.gerçi dediğiniz gibi kendini bilmez annelerde size çıkışmış onları eğitmemiz lazım bu konuda o kadar şey yazılır ki ama şu bir gerçek siz HAKLISINIZ....

Tepki Skoru
0
sevgili Violet teşekkürler. sizinde duyarlıkişiliğiniz beniumutlandırdı.Herşeye rağmen ben bu ve bunun gibi kişilerle uğraşı veriyorumüstelik müdüre çıksaydınız dediğiniz yaaa. işte o kişiydi zaten. işte bu beni kahreden.....
sadece haklı olmak bile yetmiyor malesef.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle