Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çok Kötü Kokuyordu

Tepki Skoru
0
gecen yıl stajda bır öğrencım (sümeyye) yasına göre cok olgun,zeki ve becerıklıydi hatta öyle zamanlar oluyordukı fazla bılmesi bizi zora sokuyordu.neyse bır gun bana "öğretmenim yarın sana hediye getireceğim" dedi ve bır gun sonrasıı. (canım benim)bana ciçek getırmıs ama ciçegın bir özelliği varki sormayın gitsin belkı bana kızacaksınız ama çiçek iğrenc kokuyordu,içegı verdı vazosuyla bırlıkte getırmiş masamda durmasını ıstedı bende kırmamak için "tamam "dedım ama hocam ve dıger stajer arkadasımla cok rahatsız olduk.sonra hocamzı sınıfı dısarı parka cıkardı bızde dıger arkadasımla cocugun goremeyecegi bir yere cıcegı atmaya karar verdık,camlarımız buzlu camdı dısına koyduk sonra ben gorurse uzulur dıye aldım ve arkadasımın kızmasına ragmen cocuk öğlen gıdene kadar cıcegı masamda beklettım.ve onun gıtme saatı geldı ve gitti.ben diğer grupta 23 nisan provaları ıle ugrasmaktan cıcegı atmayı unuttum.derken o çiçek kötü kokusuyla 3 gun masamda bekledı ama sümeyyecım çiçeginin hergun suyunu kontrol edıp,benımle mutlu olup olmadıgını soruyordu.nıhayet cicegi unuttu ve sümeyyecım çiçegi görmeden attık..

Tepki Skoru
0
zor ama sümeyyecim ve çiçeklerim için degerdi.omları cok özledimmmmmmmmmmmmmmmmm.

Tepki Skoru
0
ilkayycım tesekur ed4rım umarım kımse boyle zor bır durumla karsılasmaz :)

Tepki Skoru
0
tebrikler filizay bence çok iyi düşünmüşsün kutlarım düşündümde benimde başıma gelebilir ilerde aklımda bu yöntem:1:

Tepki Skoru
0
yeni atandım sınıfıma girincede çocuklarla birlikte kuralları belirlemeye başladık.kurallarımızdan birtaneside öğretmen masasına çıkmamak ve sandalyeye oturmamaktı.bir buçuk ay sonra sınıfıma müfetiş geldi çocukların faliyetlerini izlerken benim sandalyeme oturdu tüm çocıklar şaşkınlık içimde yüzüme bakıyor faliyetlerini yapmıyordu bende şasırdım sonra içlerinden bir tanesi (öğretmenim bu niye senin sandalyene otiriy ) dedi.kızarmaya başladım sonra müfettiş bana neler oldugunu sordu açıklamasını yaptım sagolsun anlayışla karşıladı

Tepki Skoru
1
neler yaptırıyorlar bize ah bu sevgimiz olmasa.. hep derim bu iş gönül işi... seni tebrik ederim hocam :)

Tepki Skoru
0
Çoh hoş:) bu güzel paylaşımlar için teşekkürler

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00