gecen yıl stajda bır öğrencım (sümeyye) yasına göre cok olgun,zeki ve becerıklıydi hatta öyle zamanlar oluyordukı fazla bılmesi bizi zora sokuyordu.neyse bır gun bana "öğretmenim yarın sana hediye getireceğim" dedi ve bır gun sonrasıı. (canım benim)bana ciçek getırmıs ama ciçegın bir özelliği varki sormayın gitsin belkı bana kızacaksınız ama çiçek iğrenc kokuyordu,içegı verdı vazosuyla bırlıkte getırmiş masamda durmasını ıstedı bende kırmamak için "tamam "dedım ama hocam ve dıger stajer arkadasımla cok rahatsız olduk.sonra hocamzı sınıfı dısarı parka cıkardı bızde dıger arkadasımla cocugun goremeyecegi bir yere cıcegı atmaya karar verdık,camlarımız buzlu camdı dısına koyduk sonra ben gorurse uzulur dıye aldım ve arkadasımın kızmasına ragmen cocuk öğlen gıdene kadar cıcegı masamda beklettım.ve onun gıtme saatı geldı ve gitti.ben diğer grupta 23 nisan provaları ıle ugrasmaktan cıcegı atmayı unuttum.derken o çiçek kötü kokusuyla 3 gun masamda bekledı ama sümeyyecım çiçeginin hergun suyunu kontrol edıp,benımle mutlu olup olmadıgını soruyordu.nıhayet cicegi unuttu ve sümeyyecım çiçegi görmeden attık..