Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

ÇOK KORKTUMMM

Tepki Skoru
0
staja gittiğim okulda sude isminde bir çocuk vardı.sorunluydu.önceden sara hastasıymış ve iyileşmiş. nöbete girdikten sonra ailesi çocuğa her istediğini almış çikolata cips tarzında...çocuk isteklerini krize girme numarası yaparak yaptırmaya alışmış..tabi durumu sadece bilmeyenler saskınlıkla karşılıyor bilenlerse gülüp geçiyor..
ördek yapmıcam die inat etti ve sınıfta herkesin kafasına vurmaya başladı sona yapmaması gerektiğini sölediğimde dışarı fırladı koştu ve kendini sırt üstü adete yere fırlattı gözlerini arkaya çekip beyazlarını ortaya çıkarttı elleri ve ayaklarını tersine kıvırdı..çocuk yerde kıvranmaya başladı...(seytan filmini izleyenler varsa ordaki görüntüyü andırıyordu)önceden sara hastası olduğunu biliyordum ama ağzından köpük gelmiyordu sara nöbeti deildi belliydi..sonra ordan geçen yan sınıfın öğretmeni geçiyordu ve bana korkma diyerek sudeyi kolundan tutup kaldırdı öğretmenini korkutma bidaha yapma böyle dedi sınıfa gönderdi sonra durumunu bana anlattı...çocuğun yanımdan geçerkenki halini görmeliydiniz tüh be başaramadım der gibiydi :36_1_19:

Tepki Skoru
1
:36_11_6:AHH bu çocuklar herkesi kullanmayı iyi biliyorlar.Korkunu anlayabiliyorum benimde başıma gelmişti...:D:D:D Bu öğrencin galiba tiyatrocu falan olcak...:D:DHerkesi kriz geçirdiğine inandırdığına göre...
Paylaştığın için teşekkürler canım...:):):)

Tepki Skoru
0
ya en önemlisi bakışlardı gerçi o an anlatılmaz yaşanır :D:D:D:D:D

Tepki Skoru
0
aylincim ne zor bi durum ben kendimi koydum senin yerine ne yapardım bilmiyorum..ahh bu çocuklar....

Tepki Skoru
0
sorma canım ya insan ne yapıcağınıda sasırıyor...sinir krizimi, sara krizimi, bilemiosun aklıma tuhaf tuhaf seyler geldi.elim ayağım kitlendi.ama artık daha soğuk kanlıyım...birazda iyi oldu bu olayı yasamam..:D:D:D

Tepki Skoru
0
sorma cicim intihara kalkkıştı bide beni rahat bırakın kendimi atıcam dedi.git başımdan intihar edicem dedi bide nerden duydu kimbilir...aslında dikkat edilmesi gereken bir çocuktu....

Tepki Skoru
0
canım çok kötü bir durum bu bence o çocugun piskolecisi bozuk heralde ailesi biran önce budurumun önüne geçmesi lazım yoksa sonu hiçte iyi gözükmüyor:(:(:(

Tepki Skoru
0
çok zor bir durum aslında yaşadığın,ben olsam çok kötü olurdum:(

ALLAH hepimize sabır versin...:)

Tepki Skoru
0
vay be uyanığa bak bide ağzından köpük çıkarabilseymiş.....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle